Αδίκησε τον εαυτό του ο Πουλλαΐδης

Η επικαιρότητα στην Ανόρθωση αναλώνεται στην εξεύρεση του εκτελεστικού προέδρου, ο οποίος θ’ αναλάβει το διοικητικό θώκο της εταιρίας, με τον Χρίστο Μαραγκό να είναι ο επικρατέστερος για τη θέση.
 
Η εξαγγελία του Χρίστου Πουλλαΐδη ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν πέρασε όλως παραδόξως σε δεύτερη μοίρα και σε αυτό φέρει ευθύνη ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της «Κυρίας», καθώς με τα συνεχόμενα λάθη των τελευταίων τριών μηνών έχασε την αξιοπιστία και το έρεισμα του στον κόσμο της Ανόρθωσης.
 
Ο Βατυλιώτης επιχειρηματίας κατάφερε σε διάστημα 90 ημερών να γκρεμίσει το προφίλ ενός μετρημένου διοικητικού παράγοντα με πλάνο και στρατηγική το οποίο έκτισε στο χώρο του ποδοσφαίρου. Στο διάστημα που ηγείται του σωματείου της Ανόρθωσης έκανε και κάνει πάρα πολλές θυσίες. Κάθε μήνα βγάζει από την τσέπη πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ για τις πληρωμές του ποδοσφαιρικού τμήματος και του υπαλληλικού προσωπικού. Τις προηγούμενες μέρες υπέγραψε επιταγή 433 χιλιάδων ευρώ, ώστε η ομάδα της Αμμοχώστου να περάσει με επιτυχία τα κριτήρια της UEFA.
 
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που αγαπά παθολογικά την Ανόρθωση. Ήταν ο μοναδικός πρόεδρος που ανέλαβε την Ανόρθωση και έσβησε την φλόγα του εμφυλίου που άναψε μετά τα Νοεμβριανά του 2008. Ξόδεψε πέραν των δύο εκατομμυρίων ευρώ και ουδέποτε αμφισβητήθηκε η τιμιότητα του. Πλήρωσε όμως το γεγονός πως αποδείχθηκε ανακόλουθος των λεγόμενων του (σταθερή διοίκηση και προπονητικό τιμ), παρενέβη στο έργο της επιτροπής προγραμματισμού (μεταγραφή Ίσμα Γκονσάλβες) και εμπιστεύθηκε λάθος άτομα σε καίρια πόστα με αποτέλεσμα να έρθει η αγωνιστική κατρακύλα.
 
Δεν ξέρω αν με την αποχώρηση του Χρίστου Πουλλαΐδη θα κλείσει και την κάνουλα εισροής χρημάτων στο ταμείο της «Κυρίας». Αν συμβεί κάτι τέτοιο η Ανόρθωση θα βρεθεί εκ νέου στο χείλος του γκρεμού. Το δεδομένο είναι πως η πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου θα τελειώσει πολύ πιο άδοξα και απογοητευτικά απ’ όσο πίστεψαν οι φίλοι της Ανόρθωσης και όχι μόνο.
 
Ο Χρίστος Πουλλαΐδης αδίκησε τον εαυτό του γιατί δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που ο ίδιος είχε δημιουργήσει θυσιάζοντας ώρες δουλειάς και χρήμα. 
 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική