Παίρνει διαβεβαιώσεις και λέει το «ναι» ο Μαραγκός

Στο τελικό είναι οι διαδικασίες για την εξεύρεση εκτελεστικού προέδρου στην Ανόρθωση. Οι επαφές του Χρίστου Πουλλαΐδη με τον Χρίστο Μαραγκό είναι σε προχωρημένο στάδιο και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο ο αρχηγός της «Κυρίας» θα πάρει το χρίσμα.
 
Οι δύο άνδρες στις μεταξύ τους επαφές έβαλαν τις… κόκκινες γραμμές που θεωρούν απαράβατους όρους για να επιτευχθεί η συμφωνία και φαίνεται πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για εμπλοκή του Χρίστου Μαραγκού στα διοικητικά της Ανόρθωσης.
 
Η εμπειρία του Μαραγκού στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, η εδώ και χρόνια παρουσία του στα ενδεότερα της Ανόρθωσης σε συνδυασμό με την επιχειρηματική δράση που ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, κρίθηκαν από τον Χρίστο Πουλλαΐδη ως επαρκή συστατικά για να δώσει το χρίσμα στον 32χρονο ποδοσφαιριστή.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του Μαραγκού ζήτησε όπως έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις αγωνιστικές και διοικητικές αποφάσεις. Τα τελευταία χρόνια έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για τον τρόπο λειτουργίας της Ανόρθωσης με παρεμβολές τρίτων προσώπων κυρίως στις μεταγραφικές επιλογές και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί.
 
Πληρώνει ο Πουλλαΐδης
Ο Χρίστος Πουλλαΐδης πληρώνει ένα αξιοσέβαστο ποσό κάθε μήνα ώστε η Ανόρθωση να μπορεί να ανταποκρίνεται στις οικονομικές της υποχρεώσεις.
 
Πολλοί φίλοι της Ανόρθωσης διερωτούνται αν το βάρος αυτό θα επωμίζεται πλέον ο Χρίστος Μαραγκός. Η απάντηση είναι όχι. Ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» θα συνεχίσει να είναι ο οικονομικός αιμοδότης της Ανόρθωσης και θα βρίσκεται στο πλευρό του εκτελεστικού προέδρου, ο οποίος θα έχει την ευθύνη για την έκρυθμη λειτουργία της εταιρίας και του αγωνιστικού τμήματος.   
 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική