Ιστορική νίκη για Βόλφσμπουργκ, 2-0 την Ρεάλ

Tην μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (6/4) η Βόλφσμπουργκ, καθώς νίκησε με 2-0 την Ρεάλ Μαδρίτης στην Γερμανία, στην πρώτη μεταξύ τους "μάχη" για τα προημιτελικά του Champions League.Πραγματική κακή εμφάνιση για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία φαινόταν να μην έχει ενέργεια λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο στο "Καμπ Νόου" επί της Μπαρτσελόνα.


Το σκορ άνοιξε για τους "λύκους" ο Ρικάρντο Ροντρίγκεθ στο 18' με πέναλτι που μάλλον δεν υπήρχε και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μάξιμιλιαν Άρνολντ στο 25'.

Ο Μπενζεμά αποχώρησε τραυματίας πριν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο πιο κοντά έφτασαν οι Γερμανοί σε τρίτο γκολ, παρά οι Ισπανοί στην μείωση του σκορ.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε 6 βράδια στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και στο παρελθόν μόνο 8 φορές έχει γίνει ανατροπή μετά από ήττα με δύο γκολ διαφορά.
 


Όπως και 24 ώρες πριν στην Γερμανία (Μόναχο) η Μπάγερν είχε ανοίξει το σκορ κόντρα στην Μπενφίκα, έτσι η μπάλα πήγε στα δίχτυα στο 2ο λεπτό και στο Βόλφσμπουργκ, αλλά το γκολ της Ρεάλ δεν μέτρησε, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ.

Στο 12ο λεπτό έγινε απειλητική για πρώτη φορά η γερμανική ομάδα, με τον Κέιλορ Νάβας να μπλοκάρει την κεφαλιά του Λουίζ Γκουστάβο, ενώ στο 14' έχασε διπλή ευκαιρία η Ρεάλ με Μπενζεμά και Μπέιλ.

Οι "λύκοι" κέρδισαν πέναλτι στο 17', όταν ο Γιούλιαν Ντράξλερ προσπάθησε να πλασάρει μέσα από την περιοχή, δεν τα κατάφερε και έπεσε στο έδαφος χτυπώντας το πόδι του Καζεμίρο, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Από τα 11 μέτρα ο Ελβετο-Ισπανός αριστερός μπακ, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, άνοιξε το σκορ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κέιλορ Νάβας (18').

Πριν προλάβει να συνέλθει η Ρεάλ δέχτηκε και δεύτερο γκολ, με τον Μάξιμιλιαν Άρνολντ να διπλασιάζει τις επιτυχίες των γηπεδούχων στο 25' με κοντινό πλασέ, έπειτα από την ασίστ του Μπρούνο Ενρίκε.

Δεν έφτανε η κακή εμφάνιση και η κακή εξέλιξη του αγώνα στον Ζινεντίν Ζιντάν, αντικατέστησε και στο 41' τον Καρίμ Μπενζεμά με τον Χεσέ Ροντρίγκεθ, λόγω τραυματισμού του Γάλλου επιθετικού.



Αν κάποιος επιθετικά για την Ρεάλ μπορούσε να δημιουργήσει και να απειλήσει ήταν ο Γκάρεθ, όμως στην καλύτερη ευκαιρία των Ισπανών στο δεύτερο μέρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέτυχε να πλασάρει από πλεονεκτική θέση μετά την πάσα του Ουαλού.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε απλά την κατοχή, αλλά λίγο έλειψε στο 68' να δεχτεί και τρίτο γκολ στο με τον Αντρέ Σέρλε να μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, αλλά να αστοχεί σε διαγώνιο σουτ με προοπτικές, αλλά και στο 89' με τον Κέιλορ Νάβας να αποκρούει το σουτ του Κρούζε.

 Σκόρερς: 18' Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, 25' Άρνολντ

Γήπεδο: "Φόλκσβαγκεν Αρίνα", Βόλφσμπουργκ

Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Γκιλαβονγκί, Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Μπρούνο Ενρίκε (80' Τρες), Ντράξλερ (93' Σέφερ), Σέρλε (85' Κρούζε).

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Ντανίλο, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς (64' Ίσκο), Κρόος (85' Χάμες Ροντρίγκες), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (41' Χεσέ Ροντρίγκεθ).

Πηγή: www.sport24.gr  

 

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς