Στην κορυφή της βαθμολογίας τα πληρώματα της ENEOS- PSALTIS Team

Μετά και το δεύτερο γύρο του φετινού Παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλι η ομάδα της ENEOS- PSALTIS βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Tο ράλι Αφροδίτης ήταν ο δεύτερος γύρος του Παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλι. Εκεί όπου οι Πανίκος Πολυκάρπου και Σταύρος Αντωνίου κατάφεραν να φέρουν τα δύο Mitsubishi Lancer Evo IX της ENEOS- PSALTIS Rally Team στη δεύτερη και τρίτη θέση του βάθρου. Ο πρώτος πάλεψε για τη νίκη αλλά στο τέλος προτίμησε να διαφυλάξει τους πολύτιμους βαθμούς της δεύτερης θέσης. Ο πρωταθλητής του 2014 Σταύρος Αντωνίου αντιμετώπισε προβλήματα από την αρχή του αγώνα με το αυτοκίνητο του. Παρόλα αυτά κατάφερε να φέρει το Lancer Evo IX στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης. 

Οι Αντωνίου / Πιερή και Πολυκάρπου / Winter προέρχονται από μια δεύτερη και μια τέταρτη θέση γενικής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που έγινε στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου μαζεύοντας σημαντικούς βαθμούς για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Αποτελέσματα που ανεβάζουν τους Αντωνίου και Πιερή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς έναντι 30 των Πολυκάρπου και Winter που βρίσκονται στη δεύτερη θέση.

Η εταιρεία Psaltis Auto Parts είναι μια από τις μεγαλύτερους εισαγωγείς ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κύπρο η οποία εισάγει μεταξύ άλλων και τα κορυφαία λιπαντικά Ιαπωνίας ENEOS. Η εταιρεία στηρίζει εδώ και χρόνια τους αγώνες ράλι στην Κύπρο και για φέτος πέραν της συγκεκριμένης ομάδας θα στηρίξει πληθώρα οδηγών σε όλους τους τομείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι δύο καταξιωμένοι οδηγοί του Κυπριακού μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν επίσης και την υποστήριξη της έμπειρης ομάδας της  Αντώνης & Σταύρος οι οποίοι έχουν και την ευθύνη τις προετοιμασίας των δύο EVO 9 . 
 
Παράλληλα, η εταιρεία Psaltis Auto Parts είναι αρωγός στις εκδηλώσεις για την Οδική Ασφάλεια που γίνονται με την συμβολή του Πρεσβευτή της FIA για Οδική Ασφάλεια Πανίκου Πολυκάρπου, της Αστυνομίας Κύπρου, πριν από κάθε αγώνα.   
 

Δειτε Επισης

Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Τοποθετήθηκε επίσημα ο ΠΑΟ για το πανό-«Είμαστε γνήσια πατριωτική ομάδα και ενωμένοι σαν γροθιά»
Πρόεδρος ΚΟΚ: «Το πανό για την κατοχή αποτυπώνει την θλιβερή πραγματικότητα»
Αγνοούνται ο προπονητής και ένας αθλητής της Σταλ Νίσα στις πλημμύρες της Πολωνίας