Στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το 2018 ο Μακρίεφ

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ντίμιταρ Μακρίεφ ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα. Ο Βούλγαρος, πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων, θα παραμείνει στην ομάδα της Αμμοχώστου για άλλα δύο χρόνια.
 
Η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2018, με τον Βούλγαρο επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας Ντίμιταρ Μακρίεφ.

Είχαμε δηλώσει από την αρχή ότι υπήρχε τόσο η πρόθεση όσο και η επιθυμία να κρατήσουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και για αυτό το λόγο μέσα από μεθοδικές κινήσεις και χωρίς τυμπανοκρουσίες ξεκινήσαμε τις συζητήσεις μαζί του.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει το Δ.Σ. αλλά δείχνει και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει μέλος της ομάδας μας. Με βάση και αυτή την ανανέωση φαίνεται ξεκάθαρα πως προχωρεί το πλάνο μας έτσι ώστε να κρατηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και τη νέα χρονιά. Σκοπός είναι να συνεχίσουμε να θέτουμε υψηλούς στόχους κάθε χρονιά και να κρατήσουμε τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ μεγάλη, δυνατή και ανταγωνιστική.

Ευχόμαστε στο Ντίμιταρ καλή συνέχεια και ακόμα περισσότερα γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα».
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου
Ανακοίνωσε τα πακέτα για τον τελικό η ΑΕΚ-Πότε αρχίζει η προπώληση
Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου
Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία για Ηλία Χαραλάμπους-Κοστολογείται τρία εκ. από Μπεκάλι
Η επίσημη θέση της ΑΕΛ για Τραμετσάνι και η εμπλοκή Τρισκόφσκι στην εξεύρεση προπονητή
Καταδικάζει τον εμπρησμό στο όχημα του Πριέτο η Ανόρθωση-«Ελπίζουμε να υπάρξει γρήγορη διαλεύκανση»
Με διεθνή καλλιτέχνη η φιέστα της Πάφου-Αναμένεται ανακοίνωση
Νέος πρόεδρος της Σαλαμίνας ο Πάρις Ανδρέου
Οι λεπτομέρειες για τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ και ο απολογισμός Κωνσταντίνου