Φανιέρος: «Ήρθε κόκκινος φάκελος για το Ερμής-ʼρης»

Την αποκάλυψη πως η UEFA έστειλε κόκκινο φάκελο για το αγώνα Ερμής-Άρης, που υποδεικνύει πως ο αγώνας έχει έντονη στοιχηματική δραστηριότητα και πιθανόν να έχει στηθεί, έκανε ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» Λουκάς Φανιέρος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του SuperSport FM.
 
Ο κ. Φανιέρος εξαπέλυσε πυρά κατά του προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη τονίζοντας πως οι αποφάσεις παίρνονται μόνο από αυτόν.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Η ομάδα πάει καλά, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Όλοι είχαν την αστάθεια τους φέτος, δεν γίνεται πάντα να κάνεις καλές εμφανίσεις. Υπάρχουν πολύ υλικό στον Ερμή, πρώτη φορά υπάρχει τόση συζήτηση για παίκτες του Ερμή προς πώληση. Μας χαροποιεί αυτό αλλά δεν θα χαλάσουμε την ομάδα. Έχουμε προτάσεις για αρκετούς ποδοσφαιριστές μας. Έχουμε τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές που ζητήθηκαν από ομάδες σε Κύπρο και εξωτερικό».
 
Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ν κερδίσει. Νομίζω ότι θα είναι η ομάδα μου. Οι ποδοσφαιριστές έχουν βρει τα πόδια τους, έφυγε το άγχος. Και να χάσουμε δεν έγινε και τίποτα. Δεν τέλειωσε βαθμολογικά η διαβάθμιση».
 
Για το κίνητρο των 50 χιλιάδων ευρώ της πρώτης θέσης και των 30 χιλιάδων της δεύτερης:«Ένα θέμα που θα παίξει αυτές τις μέρες είναι αυτό με τους φακέλους. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό και σε κανέναν στην ομάδα μου. Θα κοπούν χρήματα από τα κίνητρα και τις χορηγίες λόγω φακέλων. Μου είπαν ότι ήρθε ένας φάκελος που αφορά το παιχνίδι μας με τον Άρη και κινδυνεύουμε να χάσουμε το έπαθλο αν τερματίσουμε πρώτοι ή δεύτεροι στο γκρουπ μας».
 
«Δεν δέχομαι να έρθει οποιοσδήποτε να καταδικάσει την ομάδα μου και να σπιλώσει το όνομα της χωρίς να έχει στοιχεία. Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Οι αποφάσεις παίρνοντας μόνο από τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Μίλησα με 7-8 σωματεία και θέλουμε από την εκτελεστική να μας πουν πως λειτουργούν. Κόβουν χρήματα από εκεί, κόβουν χρήματα από εδώ, δεν γίνεται άλλο».

Δειτε Επισης

Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα