«Γύρισε γιατί το αξίζαμε»

Άξιζε στην ομάδα του η ανατροπή του σκορ σημείωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το νικηφόρο ματς με τον Απόλλωνα.
 
Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Είδαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τα δώσαμε όλα. Δίκαια κερδίσαμε και νομίζω πως αν δεν κερδίζαμε θα μέναμε με τις εντυπώσεις αλλά δεν πήραμε τίποτα. Έτσι ήταν και το ματς με την ΑΕΚ στο σπίτι μας όταν χάσαμε 0-1. Η ομάδα της ΑΕΚ είχε μια τελική φάση και έκανε γκολ. Εμείς σήμερα είχαμε διπλάσιο αριθμό τελικών προσπαθειών, είχαμε κατοχή της μπάλας και αυτό που μας έλειπε είναι πιο μεγάλη ενέργεια και αποτελεσματικότητα στο επιθετικό τρίτο. Δεχθήκαμε γκολ από μια στημένη φάση που δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις και ο Απόλλωνας είναι φορμαρισμένος. Δεν το βάλαμε κάτω, το πιστεύαμε, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι. Τελικά νομίζω ότι γύρισε, γιατί το αξίζαμε. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι πως στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Απόλλωνα στο τέλος ευτυχώς δεν δεχθήκαμε γκολ. Συνεχίζουμε, είχαμε πολύ δύσκολη εβδομάδα και όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο ματς. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στο κόσμο που ήταν μαζί μας από το πρώτο λεπτό. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».
 
 
«Ξέραμε ότι δεν είναι εύκολο»
Από πλευράς Απόλλωνα, δηλώσεις έκανε ο βοηθός προπονητή της ομάδας της Λεμεσού, καθώς ο Πέδρο Εμάννουελ ήταν τιμωρημένος και παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα.
Βιργίλιο Φερνάντες: «Ήρθαμε στο ματς ξέροντας πως δεν είναι εύκολο. Όχι μόνο λόγω αντιπάλου αλλά και γιατί μετά από δυο δύσκολα ματς είμαστε κουρασμένοι. Προετοιμαστήκαμε καλά, είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και ξεκινήσαμε καλά. Σκοράραμε, αλλά μετά από αυτό δεν μπορούσαμε να βάλουμε 2ο και 3ο γκολ. Δεν ήταν η μέρα μας. Είμαστε στο μέσο αυτών των πλέι οφ, ξεκινήσαμε 5οι, είμαστε μια θέση πιο μπροστά αλλά θέλουμε περισσότερα, να πάμε καλύτερα, να παίξουμε καλύτερα. Εύχομαι πως θα το κάνουμε στα επόμενα ματς».
 

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»