Κετσπάγια: «Δεν πρέπει να είμαστε παραπονεμένοι»

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Ανόρθωση ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια.

«Αν κοιτάξουμε όλο το παιχνίδι, θα έλεγα πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ήρθαμε για τη νίκη αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν πιστεύω ότι πρέπει να φύγουμε παραπονεμένοι παρόλο που είχαμε κάποιες ευκαιρίες καλές που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Πέρασε ο πρώτος γύρος των πλέι-οφ, έμειναν άλλα πέντε παιχνίδια. Μπήκαμε με ένα βαθμό διαφορά όταν άρχισαν τα πλέι-οφ, τώρα είμαστε στους δύο βαθμούς μπροστά. Βλέπουμε τη συνέχεια η οποία είναι εξίσου δύσκολη. Όλες οι ομάδες θέλουν βαθμούς και έχουν στόχους. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ανόρθωση και τον Νεόφυτο Λάρκου».

Σε ερώτηση για την αλλαγή Μοράις απάντησε: «Όχι δεν ήταν αναγκαστική. Ούτε του Βινίσιους. Δώσαμε πολλά παιχνίδια και ηομάδα είναι κουρασμένη. Αυτοί οι παίκτες παίζουν συνέχεια».
 
 
«Οι παίκτες έδειξαν προσήλωση»
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Ανόρθωσης Νεόφυτος Λάρκου επεσήμανε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών της ομάδας του.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πιο ποιοτική και δυσκολοκατάβλητη ομάδα του πρωταθλήματος εξού και ο βαθμολογικός πίνακας. Για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς έπρεπε να κάνουμε τα πάντα στην εντέλεια.
Καταφέραμε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό να το πράξουμε όμως θα έπρεπε όλα να τα κάνουμε πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε. Οι παίκτες έδειξαν προσήλωση σε αυτά που θέλαμε, έδωσαν τα πάντα για να κερδίσουμε όμως στο τέλος δεν τα καταφέραμε.
Από αύριο το πρωί θα πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο μας παιχνίδι. Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση και δεν υπάρχει απογοήτευση. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Τιμούρ και στο ΑΠΟΕΛ».  
 

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»