Ανικανοποίητος ο Κρίστιανσεν, θαυμασμός από ντε Γιόνγκε

Τους τρεις βαθμούς κρατάει από το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος δήλωσε ανικανοποίητος από την εμφάνιση. Από την πλευρά του ο Γιαν ντε Γιόνγκε ανάφερε ότι ζηλεύει τον τρόπο παιχνιδιού της.

Τόμας Κρίστιανσεν: «Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Το μόνο που κρατώ είναι οι τρεις βαθμοί.  Είχαμε μόλις δύο μέρες ξεκούρασης και ήταν πολύ δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές. Τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι ένα πρόβλημα που έχουμε αυτό το διάστημα. Είναι και οι τραυματισμοί που κάνουν δύσκολο το έργο μας. Όλοι περίμεναν να πάρουμε τη νίκη, όμως ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, αφού η Νέα Σαλαμίνα ήταν η μοναδική ομάδα που δεν νικήσαμε στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Με το δεύτερο γκολ, χαλαρώσαμε και θα μπορούσαμε να δεχτούμε κάποιο γκολ. Ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που κρατήσαμε το μηδέν παθητικό. Τώρα έχουμε μια βδομάδα ξεκούρασης και σωστής αποκατάστασης και θα δούμε τη συνέχεια. Τώρα είμαστε ζωντανοί και στις δύο διοργανώσεις. Βλέπουμε μπροστά και τα επόμενα παιχνίδια».  

 

 

Γιαν Ντε Γιόνγκε: «Είναι δύσκολο να βρούμε κίνητρο σε αυτή τη φάση. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όμως δεν είναι εύκολο για μας απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όμως το θετικό είναι ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες για το γκολ, κάτι που δικαιούμασταν. Ζηλεύω τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ και θα θέλαμε και εμείς να κάνουμε το ίδιο. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, όμως και πάλι είμαι περήφανος για την ομάδα μου».
  

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»