Στο 88’ η μπίλια έκατσε στο «Χ»

Όπως και με τον Απόλλωνα την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή τη φορά ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε προ του φάσματος της ήττας, όμως προς το φινάλε του αγώνα κατάφερε να αρπάξει τουλάχιστον τον ένα βαθμό, μένοντας στο 1-1 με την Ανόρθωση, που επίσης έχασε πολύτιμους βαθμούς.
 

Οι γαλαζοκίτρινοι είδαν τη διαφορά τους να μειώνεται από τους κιτρινοπράσινους στους δύο βαθμούς (73-71) μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Σαλαμίνας.
 
Η Ανόρθωση με τον ένα βαθμό παραμένει στην 5η θέση με 56 βαθμούς μειώνοντας τη διαφορά από τον Απόλλωνα στον ένα βαθμό (57), ενώ η Ομόνοια ανέβηκε στους 58.

 


 
Δυνατό πρώτο μέρος
Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, όμως ήταν ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι. Όσες φορές ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων βρέθηκαν σε θέση βολής, είτε δεν ήταν εύστοχοι, είτε δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί για τον αντίπαλο πορτιέρο.
 
Μακρινό βολέ του Λαΐφη
Η «Κυρία» ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 70’ με δράστη τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, ο οποίος από μακρινή θέση βρήκε το χώρο και επιχείρησε το σουτ, με τον Πάρντο να μην μπορεί να αντιδράσει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
 

 
Στο 88’ ο Γιαννιώτας
Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα, αν και δεν βρήκε πολλές ευκαιρίες. Το γκολ προήλθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαννιώτα στο 88’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ανόρθωση (Νεόφυτος Λάρκου): Κόπριβετς, Γκράμπριελ, Χόλγκερσον, Σβεχλέν, Νούχου, Μαρτίνες, Βίκτορ, Λαΐφης, Αβραάμ (60' Μανζορό), Ορλάντι, Ντλόβου (59' Γκονσάλβες).
ΑΠΟΕΛ (Τιμούρ Κετσπάγια): Πάρντο, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Γιαννιώτας, Βινίσιους (60' Βάντερ), Μοράις, Εφραίμ (80' Πιατκόφσκι), Αρτυματάς, Σωτηρίου.
Σκόρερ: 70' Λαΐφης / 88' Γιαννιώτας.
Κίτρινες: Ορλάντι (2η), Νούχου, Γκάμπριελ / Μιλάνοφ, Αρτυματάς.
Διαιτητής: Γιάννης Αναστασίου
Α' Βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου
Β' Βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου
4ος: Νικόλας Αθανασίου
Παρατηρητής: Γιώργος Πεκρής
 
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»