«Ο αριθμός των εισιτηρίων θα καθορίσει το μπάτζετ»

Παρουσία του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους και του προπονητή Πάμπου Χριστοδούλου παρουσιάστηκαν στο «Νίκος Σολομωνίδης» τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
 
Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Λεμεσού επεσήμανε ότι η διοίκηση προσπαθεί να κρατήσει σε ανταγωνιστικά επίπεδα την ομάδα, όμως δεν παίρνει βοήθεια από άτομα που την υποσχέθηκαν.
 
Από την πλευρά του, ο Πάμπος Χριστοδούλου τόνισε ότι επιδίωξή θα πρέπει να είναι να γίνει ξανά οικογένεια η ΑΕΛ εντός και εκτός γηπέδου.

Ανδρέας Σοφοκλέους:  «Φέτος ξεκινάμε την καμπάνια πολύ πιο νωρίς. Ο λόγος είναι απλός. Ο αριθμός των εισιτηρίων θα καθορίσει το μπάτζετ. Η διοίκηση για 8 ολόκληρα χρόνια κρατά την ΑΕΛ ανταγωνιστική, κρατά την ΑΕΛ σε διεκδικήσεις και κατάφερε το ακατόρθωτο, να κερδίσει το πρωτάθλημα το ‘12. Ήμασταν μόνοι όλο αυτό το διάστημα, εκφράσαμε την πρόθεση να σταματήσουμε το 14, μείναμε γιατί ας υποσχέθηκαν πολλοί ότι θα είναι δίπλα μας, όπως και ο κόσμος. Μείναμε γιατί πολλοί που μπορούσαν να βοηθήσουν μας υποσχέθηκαν. Ούτε ο κόσμος έπραξε το καθήκον, ούτε οι υπόλοιποι. Ούτε τα έξοδα του γηπέδου δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε με τα έσοδα από την προσέλευση του κόσμου. Πέρα των χαμηλών εσόδων, οι ποινές που δέχθηκε η ΑΕΛ για κακή συμπεριφορά, ήταν περισσότερα από τα έσοδα. 

Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε, ο καθένας να κάνει το καθήκον του. Αν η συμμετοχή του κόσμου στη διαμόρφωση του μπάτζετ είναι χαμηλή, θα είναι χαμηλός ο προϋπολογισμός. Στόχος είναι να μείνουμε μακριά από περιπέτειες. Θυμάστε τι γινόταν πριν 10 χρόνια, δεν θέλουμε να φθάσουμε ξανά σε εκείνο το σημείο. Πλέον οι κανόνες και οι θεσμοί είναι αμείλικτοι. Χθες καθυστερήσαμε να πάρουμε τον φάκελο στη ΚΟΠ και μας τιμώρησαν. Δευτέρα θα πάει συμπληρωμένος και θα κάνουμε έφεση για να πάρουμε τους βαθμούς πίσω. Για να μπορεί μία ομάδα να είναι συνεπής πρέπει να έχει την στήριξη από τον κόσμο. Πολύ ελκυστικά τα φετινά διαρκείας, στόχος είναι να ξυπνήσουμε τον ΑΕΛίστα, να είναι κοντά και να νιώσει και ο προπονητής και οι νέοι παίκτες ότι είναι δίπλα. Στο γήπεδο και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στόχος κάθε μήνα να μετρούμε τα διαρκείας για να ξέρει ο προπονητής». 

Πάμπος Χριστοδούλου: «Αυτό που προσπαθώ εγώ σαν προπονητής είναι να κάνω οικογένεια στο γήπεδο. Αυτό ήταν το μυστικό του ’12. Τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Να γίνει ξανά μία οικογένεια εκτός γηπέδου, όλοι να έρθουν κοντά, παλιοί παράγοντες και φίλοι της ομάδας. Να γίνει μία ΑΕΛ ελκυστική. Τώρα είναι η ώρα που η ΑΕΛ χρειάζεται την βοήθεια όλων. Νομίζω ότι είναι φανερό πως οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους. Αυτή η ομάδα αξίζει ένα καλύτερο αύριο. Θα κάνω ότι περνά απ’ το χέρι μου για να κάνουμε αυτό τον κόσμο χαρούμενο. Τα πολλά λόγια περιττεύουν. Και οι νέοι παίκτες που θα έρθουν πρέπει να νιώσουν αυτή τη ζεστασιά για να δώσουν το 100%».
 
Εδώ μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛ.

 

Δειτε Επισης

Επί τάπητος τα περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο στη σύσκεψη στην ΚΟΠ
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα