Η δεύτερη επίσκεψη του Τιμούρ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Για τρίτη φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια θα βρεθεί απέναντι στην Ανόρθωση και για δεύτερη φορά θα επισκεφθεί το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ως αντίπαλος. Μία ήττα στο ΓΣΠ και μία νίκη στο άνδρο της «Κυρίας» είναι ο απολογισμός του Γεωργιανού τεχνικού με τον ΑΠΟΕΛ.
 

 

 


Στην προηγούμενη, πρώτη, επίσκεψή του στο στάδιο της Λάρνακας ο Γεωργιανός αποδοκιμάστηκε από πολλούς οπαδούς της Ανόρθωσης που βρέθηκαν στις κερκίδες.
 
 

Πέραν όμως από τα γιουχαΐσματα, υπήρξαν πανό εναντίον του Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί που ήταν πίσω από τον πάγκο του έριξαν ψεύτικα χαρτονομίσματα που παρουσίασαν το πρόσωπό του μαζί με τον Πρόδρομο Πετρίδη.
 
 
 
 

Η υποδοχή αυτή πίκρανε κάπως τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Δυστυχώς γι’ αυτούς τους ανθρώπους, ό,τι και να κάνουν, η ιστορία είναι γραμμένη και δεν μπορούν να την ξεγράψουν. Είμαι τόσα χρόνια στην Κύπρο, έχω μάθει αυτή τη νοοτροπία. Όταν ένας άνθρωπος πετυχαίνει, αντί να τον βοηθήσουμε προσπαθούμε να τον ρίξουμε και να του δημιουργήσουμε πρόβλημα. Μέχρι και αυτοί οι άνθρωποι που τους κάναμε να ακουμπήσουν το όνειρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτοί οι άνθρωποι ό,τι καλό έχουν να θυμούνται μπορεί στα επόμενα 100 χρόνια να είναι αυτά που κάναμε εμείς και αυτό είναι το ευχαριστώ τους. Δεν λέω για όλους, αλλά αυτό είναι το ευχαριστώ τους. Και αυτοί που κάθονται δίπλα τους δεν τους λένε, ρε συ μ… κάθισε κάτω». 

 

Δειτε Επισης

Επί τάπητος τα περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο στη σύσκεψη στην ΚΟΠ
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα