Εκτός ομάδας οι ξενύχτηδες

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Nick Galis Hall ενόψει του τέταρτου ημιτελικού με τον Άρη, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.
 
Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να συγκεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι και στη διόρθωση των λαθών που έγιναν στο τρίτο ματς αλλά όπως ήταν φυσικό δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο, το πειθαρχικό παράπτωμα των Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς.
 
Τα… νυχτοπερματήματα των τριών παικτών μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού κι ενώ προηγήθηκε ένα κακό ματς για την ομάδα του «τριφυλλιού», είναι αλήθεια πως προκάλεσε εκνευρισμό στις τάξεις του Παναθηναϊκού, με συνέπεια ν’ ακούσουν τις έντονες παρατηρήσεις από τον Αργύρη Πεδουλάκη.
 
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει έτσι όσα συνέβησαν και μάλιστα οι Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς έμειναν εκτός προπόνησης πληρώνοντας σε πρώτη φάση το ξενύχτι τους και πλέον η ομάδα θα πάρει τις περαιτέρω αποφάσεις για την όποια τιμωρία τους στη συνέχεια.
 
Η παρουσία τους στην αυριανή (11/5) αναμέτρηση παραμένει ανοικτή και θ’ αποφασιστεί από την ομάδα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό το οποίο προέχει για τους «πράσινους» είναι η νίκη-πρόκριση στους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ δεν υπάρχει η πολυτέλεια γι’ απώλειες παικτών τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός μετράει ήδη δύο απουσίες, των Βλάντο Γιάνκοβιτς, Γιώργου Παπαγιάννη και ο Νικ Καλάθης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στην κνήμη.
 
Όπως και να έχει οι επόμενες ώρες θα έχουν ενδιαφέρον αλλά προτεραιότητα του «τριφυλλιού» είναι η επικράτηση κόντρα στον Άρη και ανάλογα με την περαιτέρω στάση των τριών παικτών που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα οι «πράσινοι» θα πάρουν την απόφασή τους. Άλλωστε, οι παίκτες έχουν καταλάβει το λάθος τους και είναι πιθανό για την ώρα να μην δοθεί συνέχεια από τη στιγμή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν με δύσκολα ματς τα οποία θα κρίνουν τον τίτλο.
 
Πηγή: sport24.gr 

Δειτε Επισης

Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Τοποθετήθηκε επίσημα ο ΠΑΟ για το πανό-«Είμαστε γνήσια πατριωτική ομάδα και ενωμένοι σαν γροθιά»
Πρόεδρος ΚΟΚ: «Το πανό για την κατοχή αποτυπώνει την θλιβερή πραγματικότητα»
Αγνοούνται ο προπονητής και ένας αθλητής της Σταλ Νίσα στις πλημμύρες της Πολωνίας