Οι νέες εμφανίσεις της Λίβερπουλ

Στα αποκαλυπτήρια της εντός έδρας εμφάνισής της για τη νέα αγωνιστική σεζόν προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας η Λίβερπουλ, σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Pier Head και μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό.  
Στην ειδική πίστα που διαμορφώθηκε για την παρουσίαση ανέβηκαν οι Χέντερσον, Κοουτίνιο, Μινιολέ και Φλάναγκαν, με τους τέσσερις παίκτες των "κόκκινων" να φορούν και να παρουσιάζουν τις νέες εμφανίσεις όπως και οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας Τζέμα Μπόνερ και Νατάσα Χάρντινγκ.
 

Η αμερικανική αθλητική εταιρία New Balance επιμελήθηκε της νέας εμφάνισης, η οποία είναι αφιερωμένη στους 96 φίλους της Λίβερπουλ που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία του Χίλσμπορο το 1989, με το κόκκινο να είναι φυσικά το κυρίαρχο χρώμα στις εμφανίσεις και το κίτρινο να επιλέγεται ως το συνοδευτικό (το χρώμα στον χορηγό και στο σήμα).Η στολή του τερματοφύλακα είναι πράσινη με ολίγον... μαύρο στην πλάτη ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο κάτω μέρος της φανέλας είναι γραμμένη η φράση (με κίτρινα γράμματα): "Ο θόρυβος στο Anfield δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο ("There’s no noise like the Anfield noise").
 

Σημειώνεται ότι στη σκηνή, λίγο πριν την αποκάλυψη της νέας εμφάνισης, ανέβηκαν και δύο πρώην άσοι της ομάδας, οι Ρόμπι Φάουλερ και Τζέικσον ΜακΑτίρ, οι οποίοι μίλησαν μεταξύ άλλων και για τη φοβερή πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν στο Europa League.
 
"Είναι τεράστιο επίτευγμα η συμμετοχή στον τελικό του Europa League. Είναι κάτι το φανταστικό για τους οπαδούς μας", δήλωσε ο Φάουλερ, με τον ΜακΑτίρ να συμπληρώνει: "Θα ήταν κρίμα να χάσουμε στον τελικό μετά από μία τέτοια διαδρομή. Η μεγάλη εικόνα είναι το Champions League. Ο προπονητής μας οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση".
 
 
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν