Ομόνοια: Από τα ξημερώματα ουρές για ένα εισιτήριο (βίντεο)

Άρχισαν να φεύγουν τα πρώτα εισιτήρια που αναλογούν στους φίλους της Ομόνοιας για τον τελικό της 18ης Μαΐου κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Οι πράσινοι έχουν στη διάθεσή τους 6038 εισιτήρια, για την Ανατολική Κερκίδα του σταδίου της Λεμεσού.

 

Με το ρυθμό που ξεκίνησε η προπώληση, πολύ πιθανόν σύντομα η Ομόνοια θα ανακοινώσει sold out. Σε πρώτη φάση – μέχρι το Σαββάτο 14/05 – προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Θυμίζουμε ότι η τιμή των εισιτηρίων, για τους φίλους της Ομόνοιας, έχει καθοριστεί στα €30 και περιλαμβάνει εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου, συλλεκτική φανέλα για τον τελικό, λαχνό αξίας πέντε ευρώ (με μεγάλα δώρα δύο αυτοκίνητα – Ford και Opel, και άλλα δώρα) και το επίσημο περιοδικό του κυπέλλου (αξίας 5 ευρώ).  

 

 

* Το βίντεο είναι από την οπαδική ιστοσελίδα omonoianews.com

Δειτε Επισης

Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος