Συμφώνησε με Παρί ο μάνατζερ του Κ. Ρονάλντο!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν -όπως όλα δείχνουν- από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι και οι τετράκις πρωταθλητές Γαλλίας έχουν βρει τον τρόπο για να κάνουν τους οπαδούς τους να ξεχάσουν... μονομιάς την απώλεια του Σουηδού σούπερ σταρ.Όπως αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα "Le Parisien" (με την είδηση να αναδημοσιεύεται κατόπιν από τα διεθνή ΜΜΕ), οι διοικούντες την Παρί θεωρούν πως ο Κριστιάνο είναι ο παίκτης που λείπει από την ομάδα τους για να κάνει τη διαφορά και να τους οδηγήσει στο τρόπαιο του Champions League που τόσο λαχταρούν και για αυτό το λόγο έχουν αρχίσει ήδη στενό πρέσινγκ για την απόκτησή του.
 

Συγκεκριμένα ήρθαν σε επαφή με τον Πορτογάλο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες και μέσα από αυτήν κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για την ενδεχόμενη μετακίνηση του παίκτη στο "Parc de Princes".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πρόταση των Γάλλων ικανοποίησε απόλυτα τον Μέντες και πλέον μένει να καμφθεί το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης για να γίνει το deal της χρονιάς, ίσως και της δεκαετίας. 

 

Υπενθυμίζεται πως ο CR7, ο οποίος αποτελεί κάτοικο "Santiago Bernabeu" από το 2009, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους "μερένγκες" μέχρι το 2018 ενώ από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει να του επεκτείνει το συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ