Δώρος Σεραφείμ: «Νιώθω συγκίνηση» (video)

Συγκινημένος από το γεγονός πως η Ομόνοια θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο, ο οποίος λείπει από την τροπαιοθήκη του συλλόγου την τελευταία τετραετία, δήλωσε ο πρόεδρος των πρασίνων, Δώρος Σεραφείμ. "Ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια διεκδίκησε αρκετά κύπελλα. Είναι ο 4ος τελικός που αγωνιζόμαστε τα τελευταία 7 χρόνια και είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που ο τελικός θα γίνει στη Λεμεσό και στο Τσίρειο", επεσήμανε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις Δώρου Σεραφείμ
«Ευχαριστώ την Coca – Cola που στηρίζει τόσα χρόνια τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι χαρά μας που θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη γιορτή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο γιατί η Ομόνοια απέχει από τίτλους τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το 15ο Κύπελλο στην ιστορία της Ομόνοιας.
Θα  διεκδικήσουμε το τρόπαιο με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλουμε το Κύπελλο για να δώσουμε χαρά τον κόσμο μας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει σταδιακά η Ομόνοια εκεί που την έχει συνηθίσει ο κόσμος της. Καλώ τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν με αθλητοπρέπεια στον τελικό και όλοι μαζί στο τέλος να χειροκροτήσουμε τους νικητές και τους ηττημένους. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να αποτελέσει διαφήμιση του Κυπριακού ποδοσφαίρου.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις Νίκου Κίρζη
«Ευχαριστώ την ΚΟΠ που διοργανώνει τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Coca – Cola που έχει ταυτιστεί με το Κύπελλο. Ο τελικός πρέπει να είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο και για όλο τον κόσμο. Ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια διεκδίκησε αρκετά κύπελλα. Είναι ο 4ος τελικός που αγωνιζόμαστε τα τελευταία 7 χρόνια και είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που ο τελικός θα γίνει στη Λεμεσό και στο Τσίρειο. Καλώ τους οπαδούς του Απόλλωνα να διασκεδάσουν τον αγώνα, στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και να χειροκροτήσουμε το νικητή και τον ηττημένο. Εύχομαι η δική ομάδα να σηκώσει το τρόπαιο. Όμως το πιο σημαντικό είναι  ότι  η αυριανή μέρα είναι μέρα γιορτής για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».
 
 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του