Συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει φαβορί (video)

Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Πέδρο Εμάνουελ συμφώνησαν πως οι πιθανότητες κατάκτησης του Κυπέλλου από τις ομάδες τους στον αυριανό τελικό είναι μοιρασμένες. Τόσο οι  προπονητές όσο και οι αρχηγοί του Απόλλωνα και της Ομόνοιας Φώτης Παπουλής και Νούνο Ασίς έστειλαν το μήνυμα πως ο τελικός θα πρέπει να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους: 
Βλάνταν Μιλόγεβιτς (προπονητής Ομόνοιας):
''Είναι ένας τελικός χωρίς φαβορί. Οι πιθανότητες κατάκτησης του Κυπέλλου είναι μοιρασμένες και αυτό δεν αλλάζει παρά το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε στην έδρα του αντιπάλου. Ρόλο θα παίξει η τύχη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο. Εύχομαι ο κόσμος να χαρεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου".  
 
Πέδρο Εμάνουελ (προπονητής Απόλλωνα): "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε στον τελικό και πολύ χαρούμενοι  που θα γίνει ο αγώνας στο δικό μας γήπεδο, μπροστά στον κόσμο μας.  Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας που φτάσαμε στον τελικό. Σίγουρα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για την κατάκτηση του τροπαίου. Είμαστε όσοι έτοιμοι χρειάζεται για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.  Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο μπροστά στον κόσμο μας και να έχουμε το πάθος που ο κόσμος μας θέλει, πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο μας. Το πιο σημαντικό που θέλω να πως είναι πως πρέπει όλοι μας να συμβάλουμε να γίνει ο τελικός γιορτή του ποδοσφαίρου"
 
Νούνο Ασίς (αρχηγός Ομόνοιας): "Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέσα και έξω από το γήπεδο. Αυτό το πιο σημαντικό. Θα έχει πολλές οικογένειας και παιδιά στο γήπεδο και εύχομαι να μην υπάρχουν προβλήματα. Ξέρουμε τον αντίπαλο,, δύσκολος αντίπαλος με ποιότητα, είμαστε όμως προετοιμασμένοι για τον αγώνα . Εύχομαι στο τέλος να τα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε".
 
Φώτης Παπουλής (αρχηγός Απόλλωνα): "Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και να νικήσει ο καλύτερος.  Είμαστε έτοιμοι και έχουμε δουλέψει για αυτό τον αγώνα. Εύχομαι να είμαστε πιο τυχεροί και στην καλύτερη κατάσταση για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που έφτασαν τελικό, τους άξιζε".
 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του