Απόλλων-Ομόνοια: «Διασκεδάστε τον τελικό» (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola που θα  γίνει αύριο στο Τσίρειο Στάδιο στις 18:30. 

Εκ μέρους της ΚΟΠ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Χάρης Λοϊζίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες του Απόλλωνα και της Ομόνοιας και ευχαρίστησε τη χορηγό εταιρεία Coca – Cola που συνεχίζει να στηρίζει τη διοργάνωση.
«Εύχομαι να γίνει ένας τελικός σε αθλητοπρεπή πλαίσια τον οποίο θα απολαύσουν οι φίλαθλοι αλλά και οι πρωταγωνιστές. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 16:30. Δεν έχουν εκδοθεί κάρτες ελευθέρας εισόδου. Όσοι δεν έχουν εισιτήριο, να μην πάνε στο γήπεδο», ήταν το μήνυμα του κ. Λοϊζιδή προς τον κόσμο.
 

 



Στον χαιρετισμό του εκ μέρους της χορηγού εταιρείας ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μάριος Γναύτης ανέφερε:
 
«Η εταιρία Α/φοί Λανίτη σε συνεργασία με την ΚΟΠ, διοργανώνουν και φέτος τον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola, με στόχο να προσφέρουν στους φίλους των δύο ομάδων, της Ομόνοιας και του Απόλλωνα, μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.
 
Φέτος θέλουμε να περάσουμε τα μηνύματα του σεβασμού και της ευγενούς άμιλλας, υπενθυμίζοντας στους φιλάθλους ότι και οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στο γήπεδο για να δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για την κατάκτηση του τροπαίου. Την προσπάθεια αυτή καλούνται να σεβαστούν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων, χειροκροτώντας το αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό.
 

 

 

 

 

 

 

Τα μηνύματα αυτά έρχονται να ενισχύσουν παλαίμαχοι του αθλήματος, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στον τελικό Κυπέλλου Α & Β Κατηγορίας, δίνουν μαθήματα αλληλεγγύης και αθλητικής εντιμότητας. Οι παλαίμαχοι από την ομάδα της Ομόνοιας είναι ο Χάρης Νικολάου, που αγωνίστηκε στην ομάδα για περισσότερο από μια δεκαετία, και ο Άθως Χρυσάνθου, προπονητής της ομάδας Νέων U-21 της Ομόνοιας. Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα είναι ο Άντρος Χριστοδούλου, που χάρισε πολλά γκολ στην ομάδα, και ο Γιώργος Ιωσηφίδης, ένας ακόμη κορυφαίος παίκτης του Απόλλωνα.
 
Οι παλαίμαχοι θα χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία σε δυο οπαδούς από κάθε ομάδα οι οποίοι μετά από κλήρωση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτούς τους κορυφαίους Κύπριους παίχτες και να παίξουν μαζί τους ένα σύντομο ποδοσφαιρικό match.
 
Ο online διαγωνισμός, τον οποίο επαναφέραμε για δεύτερη χρονιά μετά την μεγάλη επιτυχία του περσινού για να τιμήσουμε τον θεσμό της χορηγίας του Κυπέλλου Coca - Cola από την Α/φοί Λανίτη, έχει ολοκληρωθεί και θα χαρούμε να έχουμε μαζί μας αύριο τους 6 τυχερούς που κέρδισαν μετά από κλήρωση διπλά εισιτήρια για τον τελικό.
 
Κλείνοντας, εύχομαι να απολαύσουμε ένα αγώνα γεμάτο θέαμα και αγάπη για το ποδόσφαιρο».

Μήνυμα για αθλητοπρέπεια και αλλήλοσεβασμό έστειλαν οι Πρόεδροι των δύο ομάδων Δώρος Σεραφείμ και Νίκος Κίρζης. 
 

 

 

 



Αναλυτικά οι δηλώσεις τους: 

Δώρος Σεραφείμ (Πρόεδρος Ομόνοιας)
: «Ευχαριστώ την Coca – Cola που στηρίζει τόσα χρόνια τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι χαρά μας που θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη γιορτή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο γιατί η Ομόνοια απέχει από τίτλους τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το 15ο Κύπελλο στην ιστορία της Ομόνοιας.
Θα  διεκδικήσουμε το τρόπαιο με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλουμε το Κύπελλο για να δώσουμε χαρά τον κόσμο μας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει σταδιακά η Ομόνοια εκεί που την έχει συνηθίσει ο κόσμος της. Καλώ τους φιλάθλους μας να μας στηρίξουν με αθλητοπρέπεια στον τελικό και όλοι μαζί στο τέλος να χειροκροτήσουμε τους νικητές και τους ηττημένους. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να αποτελέσει διαφήμιση του Κυπριακού ποδοσφαίρου.
 
Νίκος Κίρζης (Πρόεδρος Απόλλωνα): «Ευχαριστώ την ΚΟΠ που διοργανώνει τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Coca – Cola που έχει ταυτιστεί με το Κύπελλο. Ο τελικός πρέπει να είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο και για όλο τον κόσμο.
Ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια διεκδίκησε αρκετά κύπελλα. Είναι ο 4ος τελικός που αγωνιζόμαστε τα τελευταία 7 χρόνια και είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που ο τελικός θα γίνει στη Λεμεσό και στο Τσίρειο. Καλώ τους οπαδούς του Απόλλωνα να διασκεδάσουν τον αγώνα, στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και να χειροκροτήσουμε το νικητή και τον ηττημένο. Εύχομαι η δική ομάδα να σηκώσει το τρόπαιο. Όμως το πιο σημαντικό είναι  ότι  η αυριανή μέρα είναι μέρα γιορτής για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».
 

 

 

 


  
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»