Δεν είναι αστείο, έχει τελικό κυπέλλου Ελλάδας

Δεν είναι αστείο. Σήμερα στις 20:30 θα έχουμε, τελικά, τη σέντρα στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού (τυπικά γηπεδούχος) με την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν το 28ο Κύπελλο στην Ιστορία τους και το 18ο νταμπλ (2ο συνεχόμενο). Από την άλλη, η Ένωση, θέλει να συνδυάσει την επιστροφή της στη Super League με ένα τρόπαιο.

Τελευταία φορά που κατέκτησε η ΑΕΚ τον εν λόγω θεσμό ήταν τη σεζόν 2010-2011 και άπαντες στην ομάδα θέλουν τη νίκη απόψε.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε αποστολή με 26 (!) ονόματα, στα οποία ανάμεσα δεν είναι μόνο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Μάλιστα σήμερα το πρωί η ομάδα θα προπονηθεί στο Ρέντη (έμειναν εκεί χθες), ώστε να τσεκάρει ο Πορτογάλος τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του. 

Στα σχέδιά του για την αρχική 11άδα είναι οι: Ρομπέρτο κάτω από το τέρμα κι οι Μαζουακού - Σαλίνο θα είναι τα δύο μπακ, με τους Σιόβα και Ντα Κόστα να συνθέτου το αμυντικό δίδυμο. Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς θα βρίσκονται στον άξονα, με τον Κώστα Φορτούνη να είναι πίσω από τον Ιντέγε. Ερνάνι και Φουστερ αναμένεται να είναι τα δύο ακραία χαφ.

Από την άλλη, ο Στέλιος Μανωλάς στο δικό του 4-2-3-1 σκέφτεται να ξεκινήσει με τους: Μπαρόχα στο τέρμα και τους Γκάλο, Κολβέτσιο, Άρθο και Ντίντακ στην άμυνα. Γιόχανσον και Σιμόες θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Μάνταλος θα έχει ρόλο οργανωτή λογικά (ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ο βαθμός ετοιμότητάς του) κι οι Βάργκας - Αραβίδης θα είναι δεξιά και αριστερά του Τζιμπούρ.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Αφρικανικό δημοσίευμα συνδέει τον Παναθηναϊκό με 17χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα
Αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Η Φούλαμ έχει στα σκαριά πρόταση 14 εκατομμυρίων για τον Βαγιαννίδη
Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει έφεση για τις τιμωρίες των Κάρμο και Πασχαλάκη
Το καυτό καλοκαίρι του Έσε-Έντονο το φλερτ των Μπολόνια και Φιορεντίνα
Σιδέρης: «Θέλουμε τελικό Κυπέλλου με 60.000 εισιτήρια - Από το 2026-27 θα ξεκινήσει η αναδιάρθρωση»
Αυτές είναι οι ποινές από τα επεισόδια στο Ολυμπιακός–ΑΕΚ
ΑΕΚ: Λαβωμένη ενόψει της συνέχειας
Ολυμπιακός: Αναζητά νέα λαβράκια κάτω των 23 ετών
Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, πέντε παίκτες της ΑΕΚ και ο Αλμέιδα σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ