Βασιλείου: «Είναι ντροπή»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά απογοητευμένος για τον τρόπο που προήλθε ο τραυματισμός του στο κεφάλι, δήλωσε στο τέλος του αγώνα ο Γιώργος Βασιλείου.
 
Διαβάστε εδώ για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για την κατάκτηση του κυπέλλου. Συγχαρητήρια σε όλους στο Κολόσσι, είχαμε μεγάλη ψυχή. Δεν έχει σχέση όμως αυτό. Όλα αυτά που γίνονται έξω είναι ντροπή για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Τι να πανηγυρίσουμε, το γήπεδο είναι γεμάτο κόσμο. Μαζί με τους συμπαίκτες μου είπαμε ότι αν δεν βγει όλος ο κόσμος από το γήπεδο δεν θα πάμε να σηκώσουμε το κύπελλο. Είναι ντροπή όλα αυτά. Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε».
 
Για τον τραυματισμό του: «Να σας πω την αλήθεια εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα πως έγινε. Αν όμως τραυματίστηκα με τον τρόπο που υποψιάζομαι είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Τι να πω είναι ντροπή».
 

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ