Στο Δ.Σ. του ευρωπαϊκού σάμπο ο Μάριος Ανδρέου

Σημαντική επιτυχία για το άθλημα του σάμπο στο νησί μας αποτελεί η εκλογή του προέδρου της κυπριακής ομοσπονδίας (ΚΟΣΑ), Μάριου Ανδρέου, στο 13μελές διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σάμπο!
 
Στο περιθώριο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 στο Καζάν της Ρωσίας το τριήμερο 13-15 Μαΐου, έλαβε χώρα η γενική συνέλευση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, με τον Μάριο Ανδρέου να παίρνει θέση στο νέο συμβούλιο και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση. Ο κ. Ανδρέου θα υπηρετήσει από το νέο πόστο για την επόμενη τετραετία, υπό την προεδρία του Ρώσου Σεργκέι Ελίσεφ. Πιο συγκεκριμένα, ανέλαβε την προεδρία της επιτροπής φοιτητών.
 
Πέραν από την εκλογή του στο νέο ευρωπαϊκό Δ.Σ., ο Μάριος Ανδρέου αποδέχτηκε εκ μέρους του κυπριακού σάμπο από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία τιμητικό βραβείο για τις ενέργειες ανάπτυξης του σπορ στην ήπειρο μας. Παράλληλα, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο κ. Ανδρέου είχε επαφές με στελέχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FIAS) με θέμα την επιπλέον οικονομική στήριξη, ενόψει της διοργάνωσης στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πανεπιστημιακού Σάμπο και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U16.
 
Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η Κύπρος έλαβε μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τρεις αθλητές. Οι Χρηστίνος Παυλίδης, Αδάμος Αδάμου και Έβελυν Ταρβιρέι δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν τους ισχυρότερους αντιπάλους, χάνοντας από τον α΄ γύρο. Πάντως, η Έβελυν πήρε δεύτερη ευκαιρία μέσω του ρεπεσάζ, παίρνοντας εν τέλει την 7η θέση στην κατηγορία της.

 

 


 
 

Δειτε Επισης

Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Τοποθετήθηκε επίσημα ο ΠΑΟ για το πανό-«Είμαστε γνήσια πατριωτική ομάδα και ενωμένοι σαν γροθιά»
Πρόεδρος ΚΟΚ: «Το πανό για την κατοχή αποτυπώνει την θλιβερή πραγματικότητα»
Αγνοούνται ο προπονητής και ένας αθλητής της Σταλ Νίσα στις πλημμύρες της Πολωνίας