Στο Δ.Σ. του ευρωπαϊκού σάμπο ο Μάριος Ανδρέου

Σημαντική επιτυχία για το άθλημα του σάμπο στο νησί μας αποτελεί η εκλογή του προέδρου της κυπριακής ομοσπονδίας (ΚΟΣΑ), Μάριου Ανδρέου, στο 13μελές διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σάμπο!
 
Στο περιθώριο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 στο Καζάν της Ρωσίας το τριήμερο 13-15 Μαΐου, έλαβε χώρα η γενική συνέλευση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, με τον Μάριο Ανδρέου να παίρνει θέση στο νέο συμβούλιο και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση. Ο κ. Ανδρέου θα υπηρετήσει από το νέο πόστο για την επόμενη τετραετία, υπό την προεδρία του Ρώσου Σεργκέι Ελίσεφ. Πιο συγκεκριμένα, ανέλαβε την προεδρία της επιτροπής φοιτητών.
 
Πέραν από την εκλογή του στο νέο ευρωπαϊκό Δ.Σ., ο Μάριος Ανδρέου αποδέχτηκε εκ μέρους του κυπριακού σάμπο από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία τιμητικό βραβείο για τις ενέργειες ανάπτυξης του σπορ στην ήπειρο μας. Παράλληλα, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο κ. Ανδρέου είχε επαφές με στελέχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FIAS) με θέμα την επιπλέον οικονομική στήριξη, ενόψει της διοργάνωσης στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πανεπιστημιακού Σάμπο και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U16.
 
Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η Κύπρος έλαβε μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τρεις αθλητές. Οι Χρηστίνος Παυλίδης, Αδάμος Αδάμου και Έβελυν Ταρβιρέι δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν τους ισχυρότερους αντιπάλους, χάνοντας από τον α΄ γύρο. Πάντως, η Έβελυν πήρε δεύτερη ευκαιρία μέσω του ρεπεσάζ, παίρνοντας εν τέλει την 7η θέση στην κατηγορία της.

 

 


 
 

Δειτε Επισης

Νέα φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι πριν το Καλλιμάρμαρο
Ο Τεντόγλου υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης
Ήττα Ομόνοιας στο CEV Champions League-Πάει για την υπέρβαση στο Βελιγράδι
Μπάρα 104 κιλών έπεσε σε ασκούμενο-Η απελπισμένη προσπάθεια να σωθεί
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
«Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη»
Το 39% των αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρασε έλεγχο ντόπινγκ, πέντε θετικά κρούσματα
Ο Πρόεδρος ΚΟΑ κήρυξε την έναρξη της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού
Η κατάθεση ψυχής της Καρολίνας Πελενδρίτου
Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Οραντέα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του BCL