Χείμαρρος ο Τιμούρ (βίντεο)

Στην εκπομπή του «Θύρα Σίγμα» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/05) ο Τιμούρ Κετσπάγια ως καλεσμένος για να σχολιάσει τον τελικό Απόλλωνα-Ομόνοια, όμως περισσότερο αναφέρθηκε στη φυγή του από τον ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο.
 
Δείτε χαρακτηριστικές ατάκες του:
«Λένε ότι τσακώνομαι με τους παίκτες. Παντού γίνονται αυτά, είναι όμως αυτά τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι που γράφουν όλα όσα θέλουν οι άλλοι να γραφτούν». 
 
«Ζητώ συγγνώμη από τον Αντωνιάδη. Ένας παίκτης που δίνει την ψυχή του για τον ΑΠΟΕΛ, και είχα εγώ να επιλέξω να τον βάλω ή όχι, με τόσο κράξιμο που δέχεται. Ο Αντωνιάδης, το καλύτερο παιδί που έμπαινε στο γήπεδο και έδινε τη ψυχή του, το καταστρέψανε. Γιατί; Επειδή χάθηκαν τα εκατομμύρια. Δεν σκέφτονταν ότι χάθηκε η συμμετοχή στο Champions League, σκέφτονταν τα εκατομμύρια»
 
 
Για όσα είπε μετά το ματς με την Ανόρθωση: «Τι να μετανιώσω; Εγώ ήρθα από μια χώρα που φτιάχνει ποδοσφαιριστές, ότι έχουν να θυμούνται στην Ανόρθωση το κάναμε μαζί. Και πήγα στο γήπεδο και άκουγα Κετσπάγια δειλέ πουτ@ν@ς γιε. Είπα κάποιο ψέμα; Διάλυσαν αυτή την ομάδα μόνοι τους. Εγώ ήρθα από ποδοσφαιρική χώρα. Δεν με έκανε ούτε η Ανόρθωση ούτε κανένας ποδοσφαιριστής. Το σημαντικότερο πράγμα το κάναμε εμείς. Είδαν δόξα και διάλυσαν την ομάδα. Αυτά που πέτυχε μαζί μου, αυτό είναι που άλλαξε την ομάδα στο εξωτερικό».
 
«Ότι καλύτερο έχει συμβεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο το έχω πετύχει εγώ σαν παίκτης και σαν προπονητής».
 
«Ήξερα ότι το να πάω στον ΑΠΟΕΛ θα έχω όλους απέναντι μου».
 
«Πριν έρθω έβλεπα την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και σκεφτόμουνα: πως μπορείς να είσαι προπονητής του ΑΠΟΕΛ και να κερδίζεις πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική;»
 
«Ήρθα σε μια μεγαλύτερη ομάδα, μεγαλύτερη όχι σε ηλικία, σε τρόπαια».
 
 
«Κάποιοι ανακουφίστηκαν όταν έφυγα. Ήμουνα εκεί 8 μήνες, αλλά αυτοί δεν ξέρουν τι περάσαμε αυτούς τους 8 μήνες. Εγώ ήθελα να βάζω τους Κύπριους να παίζουν και δεχόμουν πίεση για να μην τους βάζω, ακόμα κι όταν χρειάζονταν. Θα έρθει η διοίκηση να μου πει ποιους να βάλω; Μου έλεγε και ο Νεκτάριος "δεν μου άρεσε η 11δα, δεν ήταν καλά στημένη" αλλά και αυτός δεχόταν πίεση»
 
«Όταν ήρθα όλες αυτές οι ομάδες ήταν μπροστά μας. Πετύχαμε 91 τέρματα, τέταρτο παγκόσμιο ρεκόρ μετά από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν».
 
«Κερδίσαμε το πρωτάθλημα πριν τις τελευταίες αγωνιστικές και τουλάχιστον, όσα και να είπαν για μένα, δε θα βγει κανένας να πει ότι το ΑΠΟΕΛ πήρε πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας».
 
«Αυτοί φάγανε 150 εκατομμύρια και είπαν στον Σατσιά να του κάνουν αποκοπές, τον άνθρωπο που ήταν στην ομάδα για τόσα χρόνια».
 
«Έφταιξα και για τον Καβενάγκι. Ούτε κατάλαβα τι έγινε…»
 
«Η καλύτερη ομάδα πήρε το πρωτάθλημα. Τους έλεγα ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα πολύ νωρίς. Πρώτο γύρο είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Δεν είχαμε τις λύσεις».

«Ένα από τα μεγάλα τα προβλήματα ήταν το ΓΣΠ. Έβλεπα ότι υπήρχε πίεση στην ομάδα. Όταν δεν έχεις τις λύσεις που πρέπει να έχει μια μεγάλη ομάδα, είναι δύσκολο να τις καλύψεις».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Άλλοι θέλουν να πάρουν τη δόξα από αυτούς. Πρωταγωνιστές είναι αυτοί».

«Είμαι ο πιο πετυχημένος ποδοσφαιρικός άνθρωπος στην Κύπρο, όχι με λόγια αλλά με πράξεις»

«Όταν πάω κάπου πάω με δικούς μου όρους. Όσο έχω ευκαιρία για το πρωτάθλημα, θα πληρώσετε για τα δυο χρόνια. Μου λες να φύγω χωρίς να μου εξηγήσει τους λόγους»
 
«Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Έξι παίκτες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην περσινή κατάκτηση τίτλου του ΑΠΟΕΛ. Μακάρι να είχαμε ένα Μαντούκα»

«Είχα μιλήσει και τον Φεβρουάριο πριν έρθει ο Φινκ και δεν ένιωθα ότι δεν είμαι έτοιμος».
 
«Γενικώς υπάρχει η αχαριστία. Πολλοί περίμεναν να στραβοπατήσουμε».

«Παρόλο που αγαπώ την Κύπρο και το έχω δείξει με πράξεις. Είμαι πολύ απογοητευμένος από την συμπεριφορά των ανθρώπων. Πρωταγωνιστές είναι οι παράγοντες».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος