Ανατροπή με Τότι και Φαραώ η Ρόμα

Για μία ακόμη φορά ο Φραντσέσκο Τότι ήρθε από τον πάγκο και έσωσε την Ρόμα, με τον "καπιτάνο" στο 77' να σκοράρει με τρομερό σουτ σε εκτέλεση φάουλ (πάσα και σουτ), ενώ στο 87' ο Ελ Σααραουί χάρισε τη νίκη στους "τζαλορόσι" με 3-2 στην έδρα της Τζένοα.

Με ανατροπή στην ανατροπή νίκησε η Ρόμα στην Γένοβα, καθώς προηγήθηκε στο 6ο λεπτό με το 13ο φετινό γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, απάντησε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στο 13', ενώ την ανατροπή για τους γηπεδούχους ολοκλήρωσε ο Παβολέτι στο 65'.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε βάλει τον Τότι στο ματς στο 59' και ο μεγάλος αρχηγός στο 77' ισοφάρισε σε 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με πάσα του Ντε Ρόσι για την ακρίβεια και εν συνεχεία τρομερό σουτ.

Την ανατροπή στην ανατροπή ολοκλήρωσε ο Στεφάν Ελ Σααραουί, ο οποίος δεν πανηγύρισε αναλόγως, καθώς η Τζένοα είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του (από αυτήν τον απέκτησε η Μίλαν).

Η Ρόμα προσπέρασε τη Νάπολι και ανέβηκε στην 2η θέση, περιμένοντας απώλεια των "παρτενοπέι" στην αναμέτρηση με την Αταλάντα (22:00).
 

 

 

 


ΤΖΕΝΟΑ (5-3-2): Λαμάνα, Φιαμότσι (71' Καπέλ), Ίτσο, Μπουρντίσο, Μουνιός, Λασάλτ, Ταχτσίδης (61' Μαρκέζε), Ρινκόν, Τζεμαϊλί, Σούσο (82' Πάντεβ), Παβολέτι.

ΡΟΜΑ: Στσέσνι, Μάικον (66' Τζέκο), Μανωλάς, Ρίντιγκερ, Ντιν, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Στρόουτμαν, Σαλάχ (87' Ζουκάνοβιτς), Ελ Σααραουί, Περότι (59' Τότι).
 
Πηγή: www.sport24.gr
 
 

Δειτε Επισης

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Φάτι και Φλικ-Δεν μπήκε αλλαγή και άρχισε να κλωτσάει τα πάντα
Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
«Τέλος από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι»
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»