Η κίνηση για Γιαννιώτα και η εμπλοκή της Ομόνοιας

Μπορεί να έχει βγει προς τα έξω ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα επιστρέψει στον Πειραιά, μετά το τέλος του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό – κάτι που δήλωσε και ο ίδιος -, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να θεωρείται οριστικό.
 
Στον ΑΠΟΕΛ κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή και τη νέα χρονιά, γι’ αυτό – όπως σημειώνει η ελληνική ιστοσελίδα sdna.gr o πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης έχει διαμηνύσει την επιθυμία των πρωταθλητών προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Πάντως, αν θα υπάρξει κάποια θετική κατάληξη χρονολογείται αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου, καθώς έπειτα οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να ψάξουν σε άλλες επιλογές, αν δεν καρποφορήσει η προσπάθεια για τον Γιαννιώτα.
 
Το δημοσίευμα αναφέρει:
«Ο Γιάννης Γιαννιώτας αγωνίζεται δανεικός στον ΑΠΟΕΛ από τον Ολυμπιακό και η κυπριακή ομάδα θέλει να τον κρατήσει και του χρόνου.
 
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ολυμπιακό για τον Γιαννιώτα προκειμένου να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν.
 
Ο ισχυρός άνδρας του κυπριακού συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης έχει διαμηνύσει στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως θέλει τον Γιάννη Γιανννιώτα για ακόμη έναν χρόνο και αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να ξεκαθαρίσει το θέμα».
 
Ομόνοια για Γιαννιώτα, Μαρτίνες
Πάντως, η ίδια ιστοσελίδα σε άλλη ανάρτησή της υποστηρίζει ότι ο παίκτης βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα Νίκου Νταμπίζα. Όπως σημειώνεται, στο στόχαστρο του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας είναι και ο Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται δανεικός στην Ανόρθωση.

Το δημοσίευμα: «Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας και κοιτάζει την ενίσχυση της από την Ελλάδα και δη από τον Ολυμπιακό.
 
O παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών θέλει τον Γιάννη Γιαννιώτα στην Ομόνοια, όμως, η περίπτωση του είναι πάρα πολύ δύσκολη και για αυτό στη μεταγραφική του λίστα βρίσκονται το λιγότερο 3-4 παίκτες από το ρόστερ του Ολυμπιακού.
 
Οι ερυθρόλευκοι ως είθισται δίνουν αρκετούς δανεικούς παίκτες και εκεί στοχεύει ο Νίκος Νταμπίζας που φέρεται εκτός από τον Δημήτρη Κολοβό να έχει ξεχωρίσει και τον Νίκο Μαρτίνες.
 
Ο Αργεντινός μέσος αγωνίστηκε φέτος δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ανόρθωση και γνωρίζει το κυπριακό πρωτάθλημα».
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα