Υπογράφει Αργεντινός μέσος, δοκιμαστικά υπό το βλέμμα Κρίστη

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ενημερώνει πως θα δώσει συνέχεια στη πετυχημένη συνταγή με Κύπριους στην ενδεκάδα. Μέχρι και το τέλος Μαΐου θα γίνονται δοκιμαστικά υπό τις οδηγίες του Κρίστη Θεοφίλου. Έρχεται Κύπρο με μάνατζερ του Αργεντινός μέσος για υπογραφές.
 
Σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

«Μετά από μια πετυχημένη Χρονιά η οποία συνοδεύτηκε και με την παραμονή της ομάδας μας στην Α κατηγορία χρησιμοποιώντας  και αξιοποιώντας  ένα μεγάλο αριθμό Κύπριων ποδοσφαιριστών με αποκορύφωμα τον τελευταίο, νικηφόρο, αγώνα ενάντια στην Δόξα  όπου αγωνίστηκαν 10 κύπριοι ποδοσφαιριστές, έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό για το νέο πρωτάθλημα διατηρώντας στο ρόστερ επίσης ένα μεγάλο αριθμό κυπρίων και παράλληλα θα δώσουμε την ευκαιρία και σε νεαρά παιδιά των ακαδημιών μας όπως και σε άλλους κύπριους ποδοσφαιριστές  να ενταχθούν στο ρόστερ μας μέσα από τα δοκιμαστικά που γίνονται μέχρι και το τέλος Μαΐου υπό την προσωρινή καθοδήγηση και τις οδηγίες του Κρίστη Θεοφίλου.

Αναμένεται απόψε στην Κύπρο ένας Αργεντινός μέσος  ο οποίος την  φετινή χρονιά αγωνιζόταν σε ομάδα της Α κατηγορίας Αργεντινής συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Άλεξ Nikolai, o οποίος από αύριο θα ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας».  

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος