«Ο Μιλόγεβιτς αποφάσισε να φύγει επειδή ήταν κουρασμένος»

Ο έφορος ποδοσφαίρου της Ομόνοιας, Άγης Ιακωβίδης, σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μόνος του πήρε την απόφαση για να φύγει από τους πράσινους.
 
«Αυτός έφυγε, εμείς δεν τον διώξαμε. Ήταν απρόοπτο για μας. Αφού μιλούσαμε και για την επόμενη σεζόν. Μας παρέθεσε δύο λόγους που μας ανέφερε. Ο πρώτος λόγος είναι πως είναι μακριά από την οικογένεια του και πως είναι κουρασμένος. Μετά όμως το αναίρεσε λέγοντας πως αυτή είναι η δουλειά του προπονητή. Αλλά ύστερα είπε ότι η δουλειά με τον κύριο Νταμπίζα δεν θα αποδώσει και προτιμά να φύγει τώρα παρά μετά».
 
Για την επιλογή του Νίκου Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή ανάφερε: «Η πλήρωση αυτής της θέσης αποτελεί μέρος του τριετούς τουστρατηγικού πλάνου που έχει στόχο την οικονομική εξυγίανση και να δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα για να επανέλθει η Ομόνοια στην κορυφή. Ο Νταμπίζας κρίθηκε πως έχει τα προσόντα τις ικανότητες για να βοηθήσει. Το συμβούλιο αναζητούσε για πολύ καιρό τον κατάλληλο, αφού η θέση είχε μείνει κενή μετά τη φυγή του Κλαρκ.

Το συμβόλαιο του είναι διάρκειας 2 ετών και έχουν τεθεί στόχοι και προτεραιότητες, αλλά χρειάζεται υπομονή και σκληρή δουλειά δεν γίνεται να επιτευχθούν όλοι σε δύο χρόνια. Οι στόχοι είναι η αναδόμηση της ακαδημίας, η στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού και του ρόστερ. Πρόκειται για έναν φιλόδοξο σχεδιασμό το οποίο θα μας βελτιώσει σημαντικά. Ο τρόπος που αρχίσαμε μας κάνει να αισιοδοξούμε, έχουμε μία σχέση εμπιστοσύνης, σχεδιασμού και επαγγελματικού.

Βασική προϋπόθεση είναι η καλή σχέση ανάμεσα σε τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας και αυτό το λάβαμε σοβαρά υπόψη όταν το προσλάβαμε. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του»
 
 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του