«Θα πάνε καλύτερα από τους προηγούμενους» (βίντεο, φώτο)

Το τεχνικό διευθυντή Αλμπέρτο Μπενίτο και τον προπονητή Αντόνιο Πούτσε παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης.
 
Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Αμμοχώστου αναφέρθηκε στο βιογραφικό τους και σημείωσε την πίστη του ότι θα μπορέσουν να πετύχουν περισσότερα από ότι οι προηγούμενοι.
 
Ερωτήσεις προς τον Πουλλαϊδη:
Για τη συνεργασία με τους δυο:
«Είναι και οι δύο φιλόδοξοι, θεωρώ πως θα πάνε πολύ καλύτερα από τους προηγούμενους. Στις δύο βδομάδες που συνεργάζομαι με τον κ. Μπενίτο είδα ένα άνθρωπο παθιασμένο και αποφασισμένο να πετύχει τον στόχο του».
 
Για το αν είναι σίγουρο πως ο Χρίστος Πουλλαΐδης θα είναι στα διοικητικά: «Εγώ εκ των πραγμάτων λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να ασχολούμαι τόσο πολύ. Λίγη υπομονή να δούμε τι θα γίνει».
 
Για το αν ψάχνει για εκτελεστικό πρόεδρο: «Γίνεται προσπάθεια, υπάρχουν ονόματα. Θα δούμε».
 
Για τις άλλες υποψηφιότητες για τις εκλογές στο σωματείο: «Δεν μπορώ να στηρίξω κάποιο υποψήφιο. Απλά πρέπει να είμαι σίγουρος πως θα είναι θεματοφύλακας της ομάδας».
Για το αν θα είναι μειωμένο το μπάτζετ: «Θα μειωθεί, δουλεύουμε πάνω σε διάφορα σενάρια».
 
Για το τι πήγε λάθος φέτος και αν φταίει το μοντέλο: «Το μοντέλο αυτό δεν το ανακαλύψαμε εμείς, υπάρχει σε όλο τον κόσμο. Όμως το μοντέλο εξαρτάται από τα άτομα και από το περιβάλλον στο οποίο δουλεύουν. Η διοίκηση έκανε κάποια λάθη στις επιλογές, το έχουμε πει. Το ακούσατε για το mea culpa που είπαμε».
 

 

 

 
Αλμπέρτο Μπενίτο:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κύπρο και στην Ανόρθωση. Είναι πρόκληση η Ανόρθωση και είμαι πολύ χαρούμενος που με επέλεξαν. Γνώριζα για την ομάδα αλλά όταν ήρθα εδώ έμαθα πολύ για την Ανόρθωση την ιστορία του συλλόγου. Στόχος είναι να κάνουμε μια δυνατή ομάδα, για τον κόσμο, την ιστορία της. Θέλουμε αφοσιωμένους ποδοσφαιριστές για να τα καταφέρουμε. Αυτό που μπορούμε να πούμε πως η Ανόρθωση δεν μπορεί να μείνει μακριά από τρόπαια, θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα, θα αγωνιζόμαστε με πάθος σε κάθε αγώνα και θα προσπαθούμε να δίνουμε όλο μας τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και να είναι περήφανος ο κόσμος για αυτήν».

Για το αν υπάρχει προτίμηση σε κάποια αγορά για μεταγραφές: «Η κύρια μας αγορά για παίχτες θα είναι η Ισπανική, αλλά δεν θα γεμίσουμε την ομάδα με Ισπανούς. Θέλω πρώτα να δω την εγχώρια αγορά και να εκμεταλλευτούμε τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, αλλά και γενικότερα ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Κύπρο».
 

 

 

 
Αντόνιο Πούτσε: 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Κύπρο και ειδικά στην Ανόρθωση. Το προαίσθημά μου είναι πολύ καλό. Είμαι λίγες μέρες εδώ όμως ο κόσμος μεταδίδει το πάθος που έχει για ποδόσφαιρο. Είμαι παθιασμένος για το ποδόσφαιρο, το σκέφτομαι 24 ώρες τη μέρα. Θα δώσω ότι μπορώ για αυτό το σύλλογο. Είμαστε φιλόδοξοι άνθρωποι και ελπίζω για το καλύτερο».

Για το πώς του αρέσει να αγωνίζεται η ομάδα του: «Η ομάδα πρέπει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, να εκδηλώνει πολλές επιθέσεις στον αγώνα και να είναι απαιτητική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η φιλοσοφία μου για την ομάδα είναι ότι πρέπει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά να υπάρχει ισορροπία μεταξύ της άμυνας και της επίθεσης. Μου αρέσει να παίζω με ένα ή και με δύο επιθετικούς»
 
Για την πείρα του στο ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, είμαι στον χώρο του ποδοσφαίρου 27 χρόνια. Ναι νιώθω την πίεση, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν».
 
 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του