Ο Κωστάκης διάλεξε τον δύσκολο δρόμο

Αρκετοί τον χαρακτηρίζουν ως ένα ακούραστο δουλευταρά που τρέχει διαρκώς και είναι παθιασμένος για το ποδόσφαιρο. Αυτό άλλωστε του έδωσε και το «διαβατήριο» για να καθιερωθεί στον ΑΠΟΕΛ, να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να κερδίσει την αναγνώριση. Σε όλα αυτά, είναι εξίσου σημαντικό το γεγονός πως πατάει στο έδαφος και στοχεύει να γίνει καλύτερος.
 
Ο Κωστάκης Αρτυματάς μίλησε στη «SPORTDAY» και αναφέρθηκε στο παρών και το μέλλον του. Αυτό που ξεχωρίζει μέσα από τα λεγόμενα του, είναι η φιλοδοξία του να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τον ΑΠΟΕΛ και να γευτεί διακρίσεις στην Ευρώπη. Είναι όμως και ο τρόπος που τα προσεγγίζει όλα αυτά.
 
Όταν ρωτήθηκε αν σκέφτηκε ποτέ να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα και να πάρει ευκαιρίες, είπε:
 
«Έζησα καταστάσεις που έπρεπε να το σκεφτώ όταν έμενα εκτός αποστολής σε κάποια ματς. Η αλήθεια όμως είναι πως ποτέ δεν πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Πάντα έλεγα όταν βίωνα αυτές τις καταστάσεις πως πρέπει να δουλέψω και να γίνω καλύτερος. Θέλω να ζω το ποδόσφαιρο και να παίζω. Αυτό που βίωσα με έσπρωξε να δουλέψω περισσότερο και στο τέλος της ημέρας μπορεί να με βοήθησε αυτή η κατάσταση».
 
Με λίγα λόγια, ο Κωστάκης διάλεξε τον δύσκολο δρόμο. Πείσμωσε, δούλεψε και δικαιώθηκε.
 
Ο 23χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε και στον Τιμούρ Κετσπάγια. Τον ευχαρίστησε δημόσια που πίστεψε στις ικανότητες του:
 
«Δεν τον γνώριζα καθόλου αλλά μέσα από τις προπονήσεις και τα πρώτα ματς κατάλαβα ότι του άρεσα σαν παίκτης, γούσταρε το στιλ μου και θα μου έδινε ευκαιρία να αγωνιστώ στην ενδεκάδα. Είναι ο άνθρωπος που με πίστεψε και θέλω να τον ευχαριστήσω. Το έκανα παίρνοντας τον και τηλέφωνο. Νιώθω την ανάγκη να το κάνω και δημόσια. Τον σέβομαι και δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω τη δική του βοήθεια».
 
Σημαντική ήταν και η τοποθέτηση του Αρτυματά για το μέλλον του. Σημείωσε πως γνωρίζει τη πρόθεση της διοίκησης για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του και τον ευχαριστεί ιδιαίτερα αυτή η εκτίμηση. Γνωρίζει πως σύντομα θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, αν και ακόμη δεν έγινε κουβέντα πάνω στο συγκεκριμένα θέμα.  
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League