Εντόπισε επιθετικό στην Ισπανία ο Κρίστιανσεν

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ μετέφερε την άποψη του στον Τόζα Σάμπουριτς και η περίπτωση του ποδοσφαιριστή αξιολογείται. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει άριστη σχέση με τα αντίπαλα δίκτυα και σύμφωνα με την πληροφόρηση είναι πέραν των 30 ετών.
 
Η ενίσχυση της γραμμής κρούσης αποτελεί προτεραιότητα για τους πρωταθλητές και οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι θα περάσουν από «κόσκινο», ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.
 
Στα γραφεία της εταιρίας οι προτάσεις από μάνατζερ παικτών πέφτουν βροχή, όμως στον ΑΠΟΕΛ επιθυμούν να καταλήξουν σε ποδοσφαιριστή που γνωρίζουν την αξία του ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες αποτυχίας.
 
Επιθετικός, αριστερός μπακ και μέσος με οργανωτικές ικανότητες (οκτάρι) είναι οι βασικές προτεραιότητες του μεταγραφικού πλάνου του ΑΠΟΕΛ, ενώ σε μεταγενέστερο στάδιο θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην άμυνα (θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα προκύψουν αποχωρήσεις).
 
Η πρόταση στον Αλεξάνδρου
Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές 80 χιλιάδες ευρώ προτάθηκε στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, προσφορά που δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Κύπριο διεθνή.
 
Υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για ανανέωση του συμβολαίου, με τον Αλεξάνδρου να περιμένει τον ΑΠΟΕΛ να αυξήσει την προσφορά του (οι απολαβές του την χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν στις 130 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο) και πλέον η μπάλα είναι στα χέρια του ΑΠΟΕΛ. 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League