Πετεβίνος: «Προτεραιότητα επιθετικός, αριστερός μπακ και μέσος»

Για τα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ μίλησε στο ραδιόφωνο του Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ τονίστηκε πως ο ΑΠΟΕΛ ακολουθεί πιστά ένα χρονοδιάγραμμα για την στελέχωση ενόψει της νέας σεζόν.
 
Για την πρόσληψη Κρίστιανσεν: «Είναι βασικό ζητούμενο να αγωνίζεται καλά η ομάδα, ο κ. Κρίστιανσεν γνωρίζει τους στόχους που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι όμιλοι στην Ευρώπη. Η διοίκηση διαβλέπει στο πρόσωπο του ένα προπονητή που μπορεί να διεκπεραιώσει τους στόχους της ομάδας, θέλουμε και το αποτέλεσμα και το θέαμα, έχει διαγράψει μια πορεία στην Κύπρο πολύ καλή με την ΑΕΚ.
 
Για τη συμφωνία με Πάρντο: «Ξεκινήσαμε να συζητούμε εδώ και αρκετό καιρό. Υπήρχε βασική διαφορά και από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορούσε να γεφυρωθεί. Θέσαμε ενώπιων του κάποια οικονομικά δεδομένα που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα. Χαιρόμαστε που αποδεικνύει και στην πράξη ότι το κυριότερο του ενδιαφέρον είναι να προσφέρει στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, συνάδουν οι στόχοι του με την ομάδα και να βοηθήσει για διεκπεραίωση των στόχων. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα πάρει και επίσημη μορφή αυτή η προφορική συμφωνία».
 
Για τις επαφές με τον Αλεξάνδρου: «Πιστεύω ότι θα υπάρχει κατάληξη και με τον Αλεξάνδρου. Υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό, αλλά υπάρχει πρόθεση συνεργασίας και από τις δυο πλευρές, πρέπει να βρούμε την κοινή συνισταμένη».
Για μεταγραφές: «Η απόκτηση αριστερού μπακ και σέντερ φορ και μετά μέσου είναι οι προτεραιότητες. Η ισπανική αγορά, λόγω προπονητή, την οποία γνωρίζει καλά ενδιαφέρει».
 
Για την περίπτωση Γιαννιώτα: «Είναι δύσκολη περίπτωση και δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Περιμένουμε μέχρι τις 15 του μήνα τελεσίδικη απόφαση από τον Ολυμπιακό Πειραιώς».

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League