«Όχι» σε πρόταση 150 χιλιάδων ευρώ ετησίως από Σκέμπρι

Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα στον προγραμματισμό της Ομόνοιας με τον Νίκο Νταμπίζα να δίνει προτεραιότητα στην εξεύρεση του αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
 
Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής βρίσκεται στο εξωτερικό και άρχισε την αξιολόγηση ονομάτων, ενώ με την επιστροφή του στην Κύπρο θα δρομολογηθούν εξελίξεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια.
 
Νέα πρόταση σε Σκέμπρι
Αρνητικά απάντησε στην πρόταση της Ομόνοιας ο Αντρέ Σκέμπρι. Στον Μαλτέζο επιθετικό κατατέθηκε πρόταση με ετήσιες απολαβές 150 χιλιάδες ευρώ την οποία απέρριψε, όμως οι δύο πλευρές θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
 
Όπως αποκάλυψε εδώ και μέρες ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) την περίπτωση του πρώτου σκόρερ της Ομόνοιας παρακολουθεί στενά η ΑΕΚ και εφόσον δεν ανανεωθεί η συνεργασία του Σκέμπρι με την Ομόνοια θα μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.
 
Προς παραμονή ο Ασίς
Ο Νούνο Ασίς εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει γι’ άλλο ένα χρόνο στο «Ηλίας Πούλλος» και ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε τον αρχηγό του τριφυλλιού ότι θα θέσουν επί τάπητος το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του με την επιστροφή του στην Κύπρο.
 
Στην πόρτα εξόδου
Κιρμ και Μπεμπέ δύσκολα θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της Ομόνοιας. Τα συμβόλαια των δύο παικτών εκπνέουν στο τέλος του μήνα και μέχρι στιγμής δεν έγινε καμία επαφή μαζί τους, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου.
 
Αβέβαιο είναι το μέλλον των Ράμος και Ρομαρίκ και εναπόκειται στην Ομόνοια αν θα προτείνει ανανέωση συνεργασίας στους δύο ποδοσφαιριστές.
 
Όσον αφορά την περίπτωση του Καρίμ Χαφές τα πάντα είναι ρευστά, καθώς ο Αιγύπτιος μπακ ανήκει στη Λιρς και «ψάχνεται» στο εξωτερικό για να βρει συμβόλαιο σε ομάδα προηγμένου πρωταθλήματος. 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League