Διεκδικεί επιστροφή ο Πάπουτσος, εκτός ψηφοδελτίου ο Τράττος

Την Τετάρτη 01 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου διαιτητών. Είναι ξεκάθαρο ότι στην προεδρία θα παραμείνει ο Μιχάλης Αργυρού, αφού δεν υπάρχει ανθυποψήφιος.
 
Παρόλα αυτά θα πραγματοποιηθούν εκλογές προκειμένου να συμπληρωθεί το συμβούλιο με τα υπόλοιπα μέλη. Στη μόνη επαρχία που είναι ξεκάθαρο το σκηνικό είναι στην Λάρνακα όπου τις θέσεις θα πάρουν οι Δημήτρης Μασιάς και Γεώργιος Κωνσταντίνου.
 
Από τις υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν από τις επαρχίες Λευκωσία/Κερύνεια ξεχωρίζει η επιστροφή του Γιώργου Πάπουτσου, ο οποίος ζητά ψήφο εμπιστοσύνης για να επιστρέψει στο συμβούλιο. Υποψηφιότητα δεν υπέβαλε ο Λεόντιος Τράττος. Από Λευκωσία/Κερύνεια θα εκλεγούν πέντε μέλη από τους 10 που υπέβαλαν υποψηφιότητα.
 
Στις επαρχίες Λεμεσό/Πάφο υπάρχουν τρεις διαθέσιμες θέσεις με τους υποψήφιους να είναι τέσσερις.
 
 

Δειτε Επισης

Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια
Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»