Εξοικονομεί δύο εκατομμύρια ευρώ από τις αποχωρήσεις ο ΑΠΟΕΛ

Οι αποχωρήσεις των Φερνάντο Καβενάγκι, Σεμίρ Στίλιτς, Ματέους Πιατκόφσκι, Ζόρντι Κοδίνα, Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, Μάριου Αντωνιάδη και Τάσου Κίσσα θα εξοικονομήσουν στον ΑΠΟΕΛ ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ.
 
Οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές είτε βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης (Στίλιτς, Πιατκόφσκι, Κοδίνα, Κίσσας) είτε συμφώνησαν ήδη με άλλες ομάδες (Χαραλαμπίδης με ΑΕΚ και Αντωνιάδης με Πανιώνιο) και δεν θα βρίσκονται στο μισθολόγιο της εταιρίας ενόψει της νέας σεζόν.
 
Παρελθόν αποτελεί εδώ και καιρό ο Φερνάντο Καβενάγκι, ο οποίος ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ με απολαβές 700 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο και μαζί με τον Σεμίρ Στίλιτς (ο Βόσνιος αμειβόταν με 350 χιλιάδες ευρώ) κόστισαν φέτος στους πρωταθλητές πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
 
Ο ΑΠΟΕΛ θα χρειαστεί να δώσει ένα ποσό σε αποζημιώσεις καθώς πιθανότατα θα  πληρώσει μερικούς ποδοσφαιριστές που δεν θα βρουν συμβόλαιο ισόποσο του συμβολαίου που διατηρούν με τους πρωταθλητές.
 
Μειωμένο είναι το μπάτζετ και του προπονητικού επιτελείου με τον Τόμας Κρίστιανσεν να αμείβεται κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ λιγότερα από τον Τιμούρ Κετσπάγια.
 
Οι άμεσες ανάγκες ενίσχυσης των γαλαζοκιτρίνων αφορούν την απόκτηση επιθετικού, αριστερού μπακ και μέσου με δημιουργικές ικανότητες (οκτάρι) και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα βρεθούν ποιοτικές λύσεις που δεν θα κοστίσουν πολύ ακριβά,
ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της μείωσης του προϋπολογισμού.

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού