Φανιέρος: «Θα βγάλω τον Ερμή από το στοίχημα!»

Σε μια συνέντευξη-ποταμό ο Λούκας Φανιέρος αποκάλυψε την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά, προκειμένου να πετύχει την εξαίρεση του Ερμή από το στοίχημα, καθώς και την προφορική συμφωνία των «φτεροπόδαρων» με τέσσερις ποδοσφαιριστές, ένας εκ των οποίων ήταν πρώτος σκόρερ με τη φανέλα της ομάδας της Αραδίππου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Αραδίππου στο Super Sport FM:
Για τον προγραμματισμό: «Προχωρούμε σιγά-σιγά, έχουμε κλείσει ποδοσφαιριστή, δεν μπορώ να πω κάποιο όνομα, προσπαθούμε να χτίσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται. Η χρονιά αυτή για εμάς ήταν άσχημη και οικονομικά και αγωνιστικά και γι’ αυτό πρέπει να βελτιωθούμε».
Για το αν θα υπάρξουν ανακοινώσεις: «Την πρώτη μέρα της προετοιμασίας θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις για τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν συμφωνίες με αρκετούς, με τέσσερις συγκεκριμένα, αλλά θα τους ανακοινώσουμε, μόνο όταν θα υπάρξει τελική κατάληξη. Τους έφεραν ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή, εγκριθήκαν από τη διοίκηση. Θα εμφανιστεί ένας διαφορετικός Ερμής τη νέα σεζόν».
Για το στόχο την νέα χρονιά: «Είσοδος στην εξάδα! Μια ομάδα που ήταν δύο χρόνια στην εξάδα, γιατί να μην μπει ξανά; Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στην εξάδα. Θα πρέπει όμως να δούμε και τους άλλους για να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Δεν σημαίνει επειδή η Ομόνοια ή το ΑΠΟΕΛ έχουν το όνομα θα είναι πρωταθλητές, όλα κρίνονται βάσει των επιλογών που κάνουν. Υπάρχει και το παράδειγμα με τη Λέστερ άλλωστε. Είναι οι επιλογές που χτίζουν μια ομάδα».
Για το αν θα αυξηθεί ο προϋπολογισμός: «Δύσκολο, γιατί την εφετινή χρονιά πήγαμε αρκετά κάτω, θα είμαστε πολύ επιφυλακτικοί στο χτίσιμο της ομάδας».
Για το αν μπορεί να δοθεί ένα όνομα παίκτη που πρόκειται να αποκτηθεί: «Ένας από τους πρώτους μας σκόρερ θα επιστρέψει στην ομάδα».
Για την αποκοπή της χορηγίας λόγω των φακέλων: «Αυτό το θέμα θεωρώ πως είναι άστοχο, κανείς δεν είναι ένοχος μέχρι να αποδειχτεί η ενοχή του. Αυτή τη χρονιά, που θα είναι και ο Ερμής μέσα στην Εκτελεστική, θα το σταματήσουμε. Ήρθαν τρεις-τέσσερις φάκελοι, για αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα, τρεις με τον Άρη και ένας με την Δόξα. Όταν θα παίζω με τον ΑΠΟΕΛ, να πάει κάποιος να παίξει στοίχημα και να κόψουν τη χορηγία στο ΑΠΟΕΛ. Χάσαμε 30 χιλιάδες από αυτή την ιστορία. Τι να κάνω δηλαδή να προστατευτώ, έγινε να έρθει και ανάποδο αποτέλεσμα από την ομάδα που ήταν φαβορί. Μόλις μπει ο Ερμής στην Εκτελεστική θα γίνουν πολλά πράγματα. Θα έρθουν τα ανάποδα των ανάποδων. Δεν γίνεται να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, η Ανόρθωση είχε δύο φακέλους του ΑΠΟΕΛ είχε ένα. Σε αυτά τα θέματα θα δουλεύουμε διαφορετικά. Μη μου λέτε για φακέλους, 30 χιλιάδες για τον Ερμή είναι πολλά λεφτά. Ο προϋπολογισμός μας είναι γύρω στις 600 χιλιάδες».
Για το τι προτίθενται να κάνουν στον Ερμή: «Του χρόνου να μην είναι η ομάδα πάνω στο στοίχημα, δεν θα δεχτώ να είμαι πάνω στο στοίχημα, θα βάλω δικηγόρο να μας βγάλει από το στοίχημα. Θέλω να φύγω από το στοίχημα, τι να κάνω; Δεν είναι θέμα των λεφτών που αποκοπήκαν, αλλά αυτό ίσως γίνει για τα επόμενα χρόνια συνέχεια. Μας παίρνουν τηλέφωνο και μας ρωτούν τι θα γίνει στα παιχνίδια μας. Σε τέτοιο σημείο φτάσαμε».
Για το αν θα τεθεί θέμα στην γενική συνέλευση: «Μα αν το πω, ποιος θα το ακούσει; Θα κάνω πράξεις εγώ, αρκετά από λόγια. Δεν θέλω να έχω σχέση με κανένα σωματείο. Θα κάνω τα παράπονα μου μόνο. Έστειλα επιστολή ήδη στην ΚΟΠ για να μας βγάλουν από το στοίχημα. Δεν υπάρχει εταιρία στοιχηματική ανά τον κόσμο που είναι χαμένη. Μέχρι και οι διαιτητές μας διαφημίζουν στοιχηματικές εταιρίες».
 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν