Λεάντρο Νταμιάο ο εκλεκτός για την επίθεση του ΑΠΟΕΛ (video)

Τον 15 φορές διεθνή με την Εθνική Βραζιλίας Λεάντρο Νταμιάο έβαλε στο στόχαστρο ο ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση της γραμμής κρούσης.
 
Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις στα γήπεδα της Βραζιλίας, καθώς αν και είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία (27 ετών) έχει αγωνιστεί σε σπουδαίες ομάδες όπως η Ιντερνασιονάλ, όπου έπαιξε την τριετία 2010-2013 (86 γκολ), η Σάντος (11 τέρματα σε 35 παιχνίδια) και η Κρουζέιρο (38 συμμετοχές, 15 γκολ).
 
Την χρονιά που ολοκληρώθηκε έκανε για πρώτη φορά το βήμα να παίξει στα ευρωπαϊκά γήπεδα για λογαριασμό της Ρεάλ Μπέτις, όπου όμως δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα καταγράφοντας μόλις τρεις συμμετοχές.
 
Με την Εθνική Βραζιλίας σκόραρε τρεις φορές, ενώ το 2012 ήταν ο πρώτος σκόρερ με την ομάδα U23 της «σελεσάο» στο Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου, πετυχαίνοντας 6 γκολ.
 
Όπως αναφέρει ο Τύπος της Βραζιλίας για τον Νταμιάο ενδιαφέρεται επίσης η Ατλέτικο Μινέιρο. Η περίπτωση του Νταμιάο φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και συνάμα δύσκολη για τον ΑΠΟΕΛ που θέλει να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του. 
 
Διαβάστε επίσης: Νταμιάο: Τα 13 εκατ. ευρώ της Σάντος και το ενδιαφέρον της Ατλέτικο
 

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΙΚ ο Κακουλλής
Μοίρασε πρόστιμα ο Αθλητικός Δικαστής-Ποινή και στον Παπασταύρου
Ανακοίνωσε τα πακέτα για τον τελικό η ΑΕΚ-Πότε αρχίζει η προπώληση
Η άποψη του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια, τι είπε για Πάφο και τελικό κυπέλλου
Ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία για Ηλία Χαραλάμπους-Κοστολογείται τρία εκ. από Μπεκάλι
Η επίσημη θέση της ΑΕΛ για Τραμετσάνι και η εμπλοκή Τρισκόφσκι στην εξεύρεση προπονητή
Καταδικάζει τον εμπρησμό στο όχημα του Πριέτο η Ανόρθωση-«Ελπίζουμε να υπάρξει γρήγορη διαλεύκανση»
Με διεθνή καλλιτέχνη η φιέστα της Πάφου-Αναμένεται ανακοίνωση
Νέος πρόεδρος της Σαλαμίνας ο Πάρις Ανδρέου
Οι λεπτομέρειες για τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ και ο απολογισμός Κωνσταντίνου