Ομόνοια: «Έρχεται ο Ελευθερόπουλος και φέρνει Κολοβό»

Μπορεί στην Ομόνοια να μην επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη η πληροφορία για προφορική συμφωνία μεταξύ του Νίκου Νταμπίζα με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, εντούτοις δημοσιεύματα στην Ελλάδα θεωρούν δεδομένη την πρόσληψη του νεαρού προπονητή.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας SportDog οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια και αυτό που απομένει για την επισημοποίηση της συνεργασίας είναι η επικύρωση της απόφασης από το συμβούλιο της Ομόνοιας.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει ως πρώτο στόχο ενίσχυσης για την Ομόνοια τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για το ρόστερ του Ολυμπιακού.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα
 Ο Δημήτρης Κολοβός ήταν από τους πρώτους παίκτες που τελείωσαν από τον Μάρκο Σίλβα ενόψει της νέας σεζόν.
 
Ο Έλληνας άσος ήταν εκτός αποστολής στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της ομάδας και ο Πορτογάλος τεχνικός τού έδειξε με αυτόν τον τρόπο ότι δεν υπολογίζεται.
 
Πάντως, ο παίκτης φαίνεται ότι δε θα αργήσει να βρει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, καθώς όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog είναι ο ...εκλεκτός τού Δημήτρη Ελευθερόπουλου για την Ομόνοια!
 
Οι "πράσινοι" της Κύπρου έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Έλληνα τεχνικό και το μόνο που εκκρεμεί για να αναλάβει την ομάδα είναι η τυπική έγκριση από το Δ.Σ. τού συλλόγου.
 
Όταν γίνει αυτό, ο "Ελέ" θα πιάσει κι επίσημα δουλειά στην ομάδα με το τριφύλλι στο στήθος, αν και ήδη έχει κάνει τα πρώτα του σχέδια για την καινούργια χρονιά.
 
Πρώτος μεγάλος στόχος του νεαρού τεχνικού είναι ο Δημήτρης Κολοβός από τον Ολυμπιακό! Ο Έλληνας άσος αρέσει πολύ στον "Ελέ" και ήδη τον έχει προσεγγίσει για να τον πάρει μαζί του στην ομάδα της Κύπρου, το πιο πιθανό ως δανεικό από τους ερυθρόλευκους.
 
Θυμίζουμε ότι τεχνικός διευθυντής στην Ομόνοια είναι ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον βοηθό του, Στέλιο Βενετίδη.
 
 

Δειτε Επισης

«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας