Τα 23 πρόσωπα που αναζητά η Αστυνομία για τα επεισόδια πριν και μετά τον τελικό κυπέλλου

Η Αστυνομία αναζητεί 23 πρόσωπα για διερευνώμενα αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου Περί Καταστολής και Πρόληψης της Βίας στα Γήπεδα που διαπράχθηκαν κατά και μετά τη λήξη του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου που διεξήχθηκε στις 18/5/16 στο Τσίρειο Στάδιο, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ-ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ως εκ τούτου, παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες ή που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση και τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805521 και 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
 
Η Αστυνομία έδωσε επίσης στη δημοσιότητα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν έξω από το οίκημα των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας το μεσημέρι της Τετάρτης (18/5) πριν τον τελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.
 
Ανακοίνωση
Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, οχλαγωγίας, παράνομης συνάθροισης, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κλοπής, κακόβουλης ζημιάς, δημόσιας εξύβρισης και κοινής επίθεσης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 18/5/16 έξω από το οίκημα ΣΥ.ΦΙ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Παλλουριώτισσα. 

Σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, καταζητείται με δικαστικό ένταλμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων ο Αδάμος Ευσταθίου, ηλικίας 23 ετών, από την Αγλαντζιά, με μαύρα κοντά μαλλιά και γενειάδα, ο οποίος απεικονίζεται στη μια φωτογραφία, καθώς επίσης και ακόμη ένα πρόσωπο που απεικονίζεται στις δύο φωτογραφίες (με κοντό παντελόνι χωρίς φανέλα), αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. 

Ως εκ τούτου, παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες ή που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση και τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν