Δίνει «μάχη» με το χρόνο ο Νταμπίζας

Ξεκινώντας από τα χρονικά περιθώρια που έχει ο Νίκος Νταμπίζας, κάθε μέρα που περνάει στενεύουν. Μπορεί να είμαστε ακόμη στο Μαϊο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Ομόνοια στις 6 Ιουνίου αρχίζει προετοιμασία, πως στις 30 Ιουνίου δίνει ευρωπαϊκό παιχνίδι και πως βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ποδοσφαιριστών σε όλες τις γραμμές. Σε αυτό προσθέστε και όσους είναι στο ρόστερ αλλά δεν είναι βέβαιο αν θα παραμείνουν, αλλά και τις εκλογές του σωματείου στις 25 Ιουνίου.
 
Ο κόσμος αγωνιά, περιμένει σύντομα εξελίξεις και το τηλέφωνο του Νταμπίζα πήρε «φωτιά». Από ταξίδι σε ταξίδι, από Γερμανία, Ελλάδα και από τον ένα υποψήφιο στόχο στον άλλο.
 
Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής ψάχνει τις καλύτερες ιδανικές λύσεις στο πλάνο που έχει σχεδιάσει. Αυτό όμως θα τεθεί σε πλήρη ισχύει όταν καταλήξει στον εκλεκτό για τη θέση του προπονητή. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιθανότατα θα προκύψουν εξελίξεις, ίσως και οριστικές. Στη κορυφή των προτεραιοτήτων του Νταμπίζα είναι ο προπονητής. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξει και το θέμα της ενίσχυσης, το οποίο θα πρέπει επίσης να «τρέξει», ώστε το ρόστερ να συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό μέχρι τις αρχές Ιουλίου.
 
Υπάρχει πίεση και το ξέρει ο Νταμπίζας. Το γνωρίζει από τη πρώτη μέρα που ανέλαβε, πόσο μάλλον όταν ο ίδιος συμφώνησε να ανοίξει η πόρτα εξόδου, από την οποία πέρασαν μέχρι στιγμής επτά ποδοσφαιριστές και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι.  

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος