Στη Γερμανία για υποψήφιο προπονητή ο Νταμπίζας

Στην Ελλάδα θεωρούν δεδομένη την πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της Ομόνοιας.
 
Η πλευρά των «πρασίνων» δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό και όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές με τον Ελλαδίτη προπονητή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
 
Στο στρατόπεδο του τριφυλλιού περιμένουν τις εξελίξεις για το θέμα αδειοδότησης της Βέροιας καθώς συνδέεται άμεσα με το μέλλον του Ελευθερόπουλου. Τα νεότερα αναμένονται την ερχόμενη Τρίτη (31/5), οπόταν θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό κατά πόσο ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Πειραιώς θα μπορεί να  διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.
 
Ο Νίκος Νταμπίζας έχει σε εκτίμηση τον Ελευθερόπουλο, ο οποίος φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή για αντικατάσταση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, εντούτοις δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια.
 
Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής αξιολογεί και άλλα ονόματα προπονητών από τη Γερμανία και την Πορτογαλία. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online ο Νίκος Νταμπίζας ταξίδεψε αρχές της βδομάδας στη Γερμανία, όπου είχε κατ’ ιδίαν επαφές με υποψήφιο προπονητή, ο οποίος πληροί τις προδιαγραφές που τέθηκαν.
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Νταμπίζας θα ταξιδέψει εκ νέου το Σαββατοκύριακο στο εξωτερικό και πολύ πιθανόν το ταξίδι να σχετίζεται με το θέμα προπονητή.
 
Τα πάντα είναι ρευστά για την πρόσληψη του νέου προπονητή της Ομόνοιας, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να είναι μεν ο επικρατέστερος, ωστόσο οι πράσινοι προετοιμάζουν το έδαφος ώστε σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η κάθοδος του προπονητή της Βέροιας στην Κύπρο να μην μακρηγορήσει η ανακοίνωση της πρόσληψης του νέου τεχνικού. 
 

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού