Μουρίνιο: «Ένιωθα πάντα μια αγάπη για το Old Trafford»

Προσγειωμένος και ανυπόμονος να δουλέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο στις πρώτες του τοποθετήσεις ως προπονητής των «κόκκινων διαβόλων».
 
"Το να γίνω προπονητής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία ξεχωριστή τιμή για μένα. Είναι ένας σύλλογος γνωστός και θαυμαστός σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει ένας ρομαντισμός γύρω του που καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να τον φτάσει.

 

Ένιωθα πάντα μία αγάπη για το Old Trafford αφού έχει φιλοξενήσει μερικές σημαντικές αναμνήσεις της καριέρας μου και απολάμβανα πάντα μία καλή σχέση με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ.
Ανυπομονώ να είμαι ο προπονητής τους και να απολαύσω την υπέροχη στήριξή τους τα επόμενα χρόνια",  ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μουρίνιο ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 

Περίπου 6.000.000 λίρες είναι η αποζημίωση του Φαν Χάαλ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ManUtd έδωσε και 4.000.000 λίρες στον Μουρίνιο εδώ και μερικούς μήνες (από τότε που απολύθηκε από την Τσέλσι), για να μην υπογράψει αλλού!

Φτάνουμε λοιπόν ήδη στα 10.000.000 λίρες, δηλαδή σχεδόν 13.000.000 ευρώ... απλά για την αλλαγή προπονητή, χωρίς κανένα μισθό ή συμβόλαιο.

Στην φωτογραφία παρακάτω βλέπετε τον Ζοζέ Μουρίνιο και τις κούτες που βγαίνουν από το σπίτι του στο Λονδίνο την περασμένη Δευτέρα και στην επόμενη τον Πορτογάλο να φεύγει το απόγευμα της Πέμπτης καλοντυμένος! Θυμίζουμε πως από τον Φεβρουάριο η "Daily Mail" είχε αποκαλύψει πως συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

 

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς