Κατάντια! Την "έπεσαν" σε νεαρό φίλαθλο λόγω Διαμαντίδη!

Ο τρίτος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είχε τελειώσει, όταν η αποστολή του «τριφυλλιού» αποχωρούσε από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ ένας μικρός φίλος των «ερυθρόλευκων» πήγε να βγάλει φωτογραφία με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Συνηθισμένο, θα πείτε, για οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου εκτός από την... Ελλάδα.
Εκείνη την ώρα, λοιπόν, κάποιοι άλλοι οπαδοί του Ολυμπιακού του επιτέθηκαν φραστικά, επειδή... τόλμησε να βγάλει φωτογραφία με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού ενώ του ζήτησαν τον λόγο: «Δεν ντρέπεσαι να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού;»
Έγινε φασαρία ενώ η κατάσταση ηρέμησε μετά από λίγο.
Το Sport24.gr διαθέτει τις φωτογραφίες  φίλων του Ολυμπιακού που έβγαλαν φωτογραφία με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά για προφανείς λόγους και εξαιτίας της... καφρίλας που υπάρχει, δεν τις δημοσιεύει για να τους προστατεύσει.
Πηγή: Sport24.gr  

Δειτε Επισης

Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά-«Δεν έχω ξαναδεί πιο αγύμναστο παίκτη στη ζωή μου, είμαι τρεις φορές πιο fit από αυτόν»
Η ΚΟΚ τιμάει τους παλαίμαχους των Εθνικών της ομάδων ενόψει Ευρωμπάσκετ
«Ο Ολυμπιακός στήριξε εμένα και την οικογένειά μου - Να πάμε αυτό το κοινό ταξίδι ακόμα πιο μακριά»
Euroleague: Στέλεχος της χρονιάς ο GM της Φενέρ, Ντέρια Γιανιέρ
Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό-Ανακοίνωσε τη διεθνή Σέρβα, Γιοβάνα Στεβάνοβιτς
Τέλος ο Γκέιμπριελ από τον Παναθηναϊκό
Νέο αστέρι στην οικογένεια Αλκαράθ-Ο Χάιμε κατέκτησε το Ευρωπαϊκό με την Ισπανία
Η αινιγματική απάντηση του Λίλαρντ στην είδηση που θέλει τον Γιάννη να γνώριζε την απομάκρυνσή του
Βρήκαν αυτό που έψαχναν οι Λέικερς-Ο Έιτον έκλεισε για δύο χρόνια στο Λος Άντζελες
Ξεκίνησε τις θεραπείες ο Πολονάρα:-«Θα είναι μια ανυπόφορη περίοδος, θα παλέψω και θα αντισταθώ»