Με άρωμα... Ισπανίας για την υπέρβαση

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ την ερχόμενη σεζόν είναι να διατηρήσει τη δυναμική της και να κάνει το μεγάλο βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υπάρχει βέβαια και το κίνητρο της Ευρώπης, όπου στην ομάδα της Λάρνακας θέλουν να διακριθούν.
 
Το θέμα προπονητή είναι αυτό που προέχει. Έχουν ήδη ανακοινωθεί οι βοηθοί του νέου προπονητή και όλα δείχνουν πως θα έρθει από Ισπανία μεριά. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον τεχνικό της Σαραγόσα, Γούις Καρέρα, να είναι ο εκλεκτός του Ρόκα. Αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ αλλά και πως η ομάδα του δίνει μάχη στα πλέι οφ της Σεγούντα
Ντιβιζιόν, για αυτό και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.
 
Η φιλοσοφία του ταιριάζει με αυτή του Ρόκα, θα πρέπει ωστόσο να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι και το επίσημο φιρμάνι από πλευράς ΑΕΚ. Σε ότι αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης, δεν αποκλείεται να έρθουν και αυτές από την ισπανική αγορά. Πρόκειται άλλωστε για μια πετυχημένη συνταγή με την ΑΕΚ της ερχόμενης περιόδου να έχει έντονα άρωμα... Ισπανίας.
 
Την Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 18:30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ΑΕΚ στο ΓΣΖ, η οποία θα είναι ανοικτή για το κόσμο. Μέχρι τότε, αναμένεται να κλείσει το θέμα προπονητή.

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος