Η πρώτη μεταγραφή της πρωταθλήτριας Λέστερ

Στην πρώτη της προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν προχωράει η Λέστερ, καθώς κατέβαλε το ποσό των 3.500.000 λιρών για να εξαγοράσει τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ρον-Ρόμπερτ Τσίλερ με το Αννόβερο.
Ο γερμανικός σύλλογος, ο οποίος αποχαιρέτησε στο φινάλε της σεζόν την Bundesliga τερματίζοντας στην τελευταία θέση, ανακοίνωσε πως ο παίκτης επέλεξε να αποχωρήσει από τη στιγμή που είχε το δικαίωμα και ταξιδεύει στην πόλη του Λέστερ για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει.
Ο 27χρονος Τσίλερ, ο οποίος προορίζεται για αναπληρωματικός πίσω από τον Κάσπερ Σμάιχελ (θα πάρει τη θέση του Σβάρτσερ), μετράει 221 ματς με το Αννόβερο  από το 2010 και μετά (δεν δέχτηκε γκολ στα 48 από αυτά) και 6 ματς με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας, ενώ σε νεαρή ηλικία έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πηγή: Sport24.gr  

Δειτε Επισης

Η Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της με έξι ομάδες στο Champions League
Ολυμπιακός: Το παλεύει ο Κωστούλας για ΟΑΚΑ
«Αν δεν το πάρουμε, δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα»
Conference League: Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό η Μπέτις
Europa League: Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκαν εύκολα στον τελικό
Europa League: Να σφραγίσουν τα εισιτήρια για τον τελικό θέλουν Γιουνάιτεντ και Τότεναμ
Εντυπωσιακό time-lapse βίντεο της Μπαρτσελόνα από την ανακατασκευή του Καμπ Νου
BINTEO: Η Αλ Νασρ δέχθηκε γκολ και ο Ρονάλντο άρχισε να κάνει χειρονομίες προς τους συμπαίκτες του
Μπέκαμ: Με ήθελε η Μπαρτσελόνα αλλά η ομάδα μου ήταν πάντα η Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Κώστας Τσιμίκας φεύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι