Ο απαραίτητος Πάρντο και ο φευγάτος Σέρτζιο

Αναγκαία κρίνεται στον ΑΠΟΕΛ η παραμονή του Ούρκο Πάρντο. Ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας αποτελεί τον φύλακα άγγελο της εστίας των γαλαζοκιτρίνων από το 2011 μέχρι σήμερα και άπαντες θέλουν την παραμονή του 33χρονου πορτιέρο στον «Αρχάγγελο».
 
Όπως ανέφερε ο ίδιος σε ελλαδικό Μέσο Ενημέρωσης, στις προκαταρκτικές επαφές με τη διοίκηση των πρωταθλητών διαπιστώθηκε μικρή διαφορά στο οικονομικό. Η αμοιβαία εκτίμηση και επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας αναμένεται πως θα φέρει και την χρυσή τομή, ώστε να συνεχίσει ο Πάρντο να φοράει «γαλαζοκίτρινα» γάντια.
 
Φεύγει ο Σέρτζιο
Πέραν του Πάρντο, λήγουν άλλα τρία συμβόλαια που αφορούν Κύπριους ποδοσφαιριστές. Των… παλιών Χαραλαμπίδη, Αλεξάνδρου και του Μάριου Αντωνιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες και στους τρεις θα γίνει πρόταση ανανέωσης με μειωμένες απολαβές.
 
Από εκεί και πέρα δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Μάριο Σέρτζιο. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο γι’ άλλο ένα χρόνο, όμως στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης την οποία ο ΑΠΟΕΛ θα χρησιμοποιήσει καταβάλλοντας ένα ποσό ως αποζημίωση.
 
Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να ξεφορτωθεί και τον Ματέους Πιατκόφσκι η παρουσία του οποίου ήταν τραγική, ενώ δύσκολα θα επιβιώσει και ο Στίλιτς. Ο Βόσνιος επιτελικός μέσος έχει το ψηλότερο συμβόλαιο στον «Αρχάγγελο» και υπάρχει η άποψη πως τα χρήματα που λαμβάνει μπορούν να αξιοποιηθούν για ποιοτικότερη και ουσιαστικότερη ενίσχυση της ομάδας.
 
Στίλιτς και Πιατκόφσκι έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζον, επομένως ο ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να μπει σε διαδικασία συζητήσεων μαζί τους ώστε να βρεθεί συμφέρουσα, υπό τις περιστάσεις, λύση «διαζυγίου».
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα