Φλερτάρει ασταμάτητα τον Κλέιτον ο Νταμπίζας

Ο Σίλβα Κλέιτον είναι ο εκλεκτός του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του επιτελικού μέσου στην Ομόνοια. Ο Βραζιλιάνος τεχνίτης κρίνεται ως ο ιδανικότερος για αντικατάσταση του Νούνο Ασίς και ήδη ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας είχε μια συζήτηση μαζί του, ώστε να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα του τριφυλλιού.
 
Ο γνωστός στο κυπριακό κοινό από την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα (Απόλλων Καλαμαριάς, Λάρισα, Παναθηναϊκός, Ξάνθη) ποδοσφαιριστής τη φετινή σεζόν ήταν στην Ελάζιγκσπορ Τουρκίας. Διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του, εντούτοις ο Νίκος Νταμπίζας πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του και θέλει να κτίσει γύρω του τη νέα Ομόνοια.
 
Οι πράσινοι δεν μένουν όμως με σταυρωμένα τα χέρια και αξιολογούν εναλλακτικές λύσεις. Η περίπτωση του Νίκολας Μαρτίνες δεν αφήνει αδιάφορο το τριφύλλι. Ο Αργεντινός μέσος που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Ανόρθωση ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς έδειξε δείγματα γραφής και σαφώς κρίνεται ως πολύ καλή λύση για τη θέση του επιτελικού μέσου.  Για τον Μαρτίνες ενδιαφέρονται και άλλες κυπριακές ομάδες κάτι που ενδεχομένως να αυξήσει το ποσό που απαιτείται για απόκτησή του. Το δεδομένο είναι πως η Ομόνοια θα ενισχυθεί δυναμικά στη θέση του επιτελικού μέσου. 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα