«Χτύπησε τον απαγωγέα και το έσκασε ο Πουλίδο»

Στο Kυβερνείο της πολιτείας Ταμαουλίπας, της περιοχής στην οποία εξαφανίστηκε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, οι τοπικές αρχές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση του Πουλίδο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 
 
«Το κίνητρο της απαγωγής ήταν οικονομικό. Δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι επρόκειτο για πολύ γνωστό πρόσωπο» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας τονίζοντας ότι οι δράστες ήξεραν ποιος επέβαινε στο αυτοκίνητο στο οποίο έστησαν καρτέρι. Γνώριζαν ότι η οικογένεια του ποδοσφαιριστή είναι εύπορη και θέλησαν να ζητήσουν λύτρα. Χρήματα τελικά δεν δόθηκαν, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανακοινώσεις υπάρχει ένας συλληφθείς. Πρόκειται για τον 38χρονο Ντάνιελ Ερντάντεζ Μοράλες, ο οποίος κατάγεται από τη Βέρακρουζ και έδωσε στις αρχές τα ονόματα των συνεργών του. 

Ο παίκτης κρατήθηκε σε ένα σπίτι στα βόρεια της Βικτόρια. Σημαντικό ρόλο για τον εντοπισμό του έπαιξε το γεγονός ότι ο Πουλίδο, όπως αναφέρθηκε στην επίσημη ενημέρωση,. κατάφερε να κάνει μια κλήση σε αριθμό έκτακτης ανάγκης. Πως έγινε αυτό; Οι απαγωγείς έκαναν ένα λάθος αφήνοντας εκτεθειμένο το κινητό τηλέφωνο του παίκτη. Αυτός το άρπαξε και κάλεσε το 066. Η αντίστροφη μέτρηση για την απελευθέρωσή του είχε αρχίσει... 

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα μεξικανικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο Πουλίδο χρειάστηκε να χτυπήσει έναν από τους απαγωγείς του για να απελευθερωθεί! Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος της οποίας απαγορεύθηκε στους δημοσιογράφους να κάνουν ερωτήσεις. 
 
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Καμπί μετά τον θρίαμβο στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής
Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί
Μυθικός Ελ Κααμπί: Πέρασε Ελ Αραμπί, έπιασε Ντέταρι και... συνεχίζει!
Ο 14χρονος γιος του Μαρσέλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ
Πρώτη φορά ελληνική ομάδα βάζει τέσσερα γκολ σε αγγλική
Όλη η Ευρώπη θαύμασε τον Θρύλο και το… masterclass του στρατηγού του
Ερυθρόλευκη παράνοια για τον Ολυμπιακό, πέρασε με τεσσάρα από το Βίλα Παρκ και... βλέπει OPAP Arena
Η Σπόρτινγκ πιέζει για τον Ιωαννίδη και ο Παναθηναϊκός ζητάει 20 εκατoμμύρια ευρώ