«Γαλαζοκίτρινος» με 140 χιλιάδες ευρώ ο Ορλάντι

Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ πρέπει να θεωρείται ο Αντρέα Ορλάντι. Η Ανόρθωση δεν προτίθεται να ασκήσει το δικαίωμα που της δίνεται, μέχρι τα μεσάνυχτα, για ανανέωση συμβολαίου με τον Ισπανό μέσο, ο οποίος από την 1η Ιουνίου είναι ελεύθερος να υπογράψει σε άλλη ομάδα.
 
ΑΠΟΕΛ και Ορλάντι έχουν δώσει εδώ και καιρό τα χέρια και ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει και επίσημα στον «Αρχάγγελο» τις επόμενες μέρες.
 
Ο Ορλάντι θ’ αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη των πρωταθλητών στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού (προηγήθηκε η μεταγραφή του Καλό από τη Δόξα). Ο Ισπανός μέσος μπορεί να ανταποκριθεί απόλυτα ως αριστερός εσωτερικός μέσος στον σχηματισμό 4-1-4-1 που χρησιμοποιεί ανελλιπώς ο Τόμας Κρίστιανσεν, ενώ λύσεις μπορεί να δώσει και στο αριστερό φτερό της επίθεσης, όπου έπαιξε σε κάποια παιχνίδια στην Ανόρθωση.
 
Οι απολαβές του Ορλάντι στον ΑΠΟΕΛ θα κυμαίνονται στις 140 χιλιάδες ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε απολαβές 120 χιλιάδες ευρώ, με την Ανόρθωση να είχε δικαίωμα ανανέωσης συμβολαίου αν προχωρούσε σε αύξηση 20 χιλιάδων ευρώ.   

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα