Η αποκαθήλωση του Κάλβο

Η μεταγραφή του Αντόνιο Κάλβο Αράντες στην Ανόρθωση το καλοκαίρι του 2012 είχε σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους της «Κυρίας».
 
Όχι άδικα αν αναλογιστεί κανείς ότι γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στις φημισμένες ακαδημίες της «Λα Μάσια», έκανε παπάδες με τη φανέλα του Άρη την τριετία 2007-10 προσελκύοντας το ενδιαφέρον της Πάρμα, η οποία τον απόκτησε το 2011.
 
Ο τότε πρόεδρος της Ανόρθωσης, Σάββας Κάκος, πρόσφερε στον Καταλανό ποδοσφαιριστή συμβόλαιο 250 χιλιάδων ευρώ ετησίως για να τον ντύσει στα κυανόλευκα. Η παρουσία του στην Ανόρθωση την τελευταία τετραετία πέρασε από χίλια μύρια κύματα.
 
Υπήρχαν εξάμηνα που ήταν ο κορυφαίος της «Κυρίας και διαστήματα που ήταν «εξαφανισμένος». Το συμβόλαιο του Κάλβο με την ομάδα της Αμμοχώστου ανανεώθηκε δύο φορές δεχόμενος ισάριθμες φορές μείωση απολαβών.
 
Αρχικά το καλοκαίρι του 2014 συμφώνησε για συμβόλαιο 150 χιλιάδων ευρώ, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κάλβο εισέπραξε 100 χιλιάρικα.
 
Στα 29 του χρόνια πλέον ο Τόνι Κάλβο βρίσκεται εκτός πλάνων της επιτροπής προγραμματισμού της Ανόρθωσης και ψάχνοντας το νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν ξεπερνούν τις 80-90 χιλιάδες ευρώ ετησίως. 
 
Διαβάστε ΕΔΩ αφιέρωμα του ΡΕΠΟΡΤΕΡ στον Κάλβο με αφορμή την συμπλήρωση 100 συμμετοχών με τη φανέλα της Ανόρθωσης τον περασμένο Γενάρη

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα