Δεν διέψευσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ο Πάρντο

«Φωτιές» άναψε στον ΑΠΟΕΛ η τοποθέτηση του πρώην εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Πανίκου Χατζηλιασή, ο οποίος ανέφερε στη ραδιοφωνική εκπομπή «ΟΛΕ» στο ραδιόφωνο του Λόγου 101.1, ότι ο Ούρκο Πάρντο δέχθηκε δελεαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό.
 
Μιλώντας σε ελληνικό Μέσο Ενημέρωσης ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας δεν θέλησε να τοποθετηθεί, χωρίς πάντως να διαψεύσει την πληροφορία. Πάντως, προ ημερών, ο Πάρντο είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, τονίζοντας μάλιστα ότι η μικρή οικονομική διαφορά που τον χωρίζει με τον ΑΠΟΕΛ μπορεί να γεφυρωθεί. 
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα του SDNA
Ο Πανίκος Χατζηλιασής μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μία αρκετά καλή πρόταση για την απόκτηση του Ούρκο Πάρντο.
 
Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού και του Ηρακλή μίλησε στο SDNA, αναφέροντας ότι «γνωρίζω την δήλωση του κ. Χατζηλιασή αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα, καθώς έχω, ακόμα υποχρεώσεις με την ομάδα μου στην Κύπρο».
 

Να σημειώσουμε εδώ ότι πρόσφατα ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας των «γαλαζοκίτρινων» είχε δηλώσει πως ο σύλλογος έχει ήδη «κλείσει» τερματοφύλακα για την νέα σεζόν, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο 33χρονος Ισπανός θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Πάρντο αγωνίζεται στο ΑΠΟΕΛ από τον 2011 και έχει συμπληρώσει 134 συμμετοχές, ενώ την φετινή σεζόν έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας 15 φορές. Η ομάδα της Λευκωσίας έχει ακόμα να δώσει δύο αγώνες για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Κύπρου ενώ εχει αποκλειστεί από τον τελικό του Κυπέλλου.
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα